Playstation med alvorlig feil
0

Playstation med alvorlig feil

I morgentimene i dag begynte en rekke Playstation-eiere å klage om alvorlige feil på deres Playstation 3-konsoller.

Problemene inkluderte blant annet at datoen på Playstation-systemet ble resatt til 1. januar 2000 og at man kunne ikke koble til Playstation Network. Dette gjorde at man ikke kunne spille en rekke multiplayer-spill, som for eksempel «Call of Duty: Modern Warfare 2».

På den offisielle Playstation-bloggen opplyser Sony at de jobber med å utbedre problemet, og oppfordrer samtidig Playstation-eiere til ikke å skru på konsollen sin overhodet. Spillekåte konsolleiere advares om at det blant annet kan oppstå problemer med å lagre trophies og såkalte «save games» dersom de allikevel faller for fristelsen med å bruke konsollen.

Klokken 18:00 norsk tid opplyste også Sony via Twitter at de håpet å utbedre feilen i løpet av 24 timer. Problemet skal visstnok bare gjelde eldre generasjonen tykke Playstation 3-systemer – og ikke den senere tids «Slim»-modeller.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.