Produsenten bak Resident Evil 2: Resident Evil 3 Remake kommer «hvis fansen ønsker det»
0

Produsenten bak Resident Evil 2: Resident Evil 3 Remake kommer «hvis fansen ønsker det»

jan 29 Anders Lønning  

Det var i et intervju med det japanske spill nettstedet GameWatch Resident Evil 2 produsent Yoshiaki Hibarashi kom med et oppsiktsvekkende utsagn vedrørende muligheten for en eventuell remake av Resident Evil 3: Nemesis.

Han ble spurt av reporteren fra GameWatch, med tanke på at originalversjonen av Resident Evil 2 fra 1998 og Resident Evil 3 som kom ut i 1999 ble utviklet i tandem og ment som to halvparter som forteller historien om virusutbruddet i Raccoon City, om det forelå planer hos Capcom å lage en remake av sistnevnte nå som remaken av Resident Evil 2 har blitt lansert

– Grunnen til at Resident Evil 2 fikk en remake var fordi fansen i så mange år har stått frem og sagt at dette er noe de har ønsket seg. Hvis vi hører at de som likte denne remaken ønsker seg det samme for Resident Evil 3 så er det i hvert fall en god indikator for oss.

RE2 og RE3: Nemesis brukte mye av de samme omgivelsene, men hadde Jill Valentine fra det første spillet i hovedrollen.

Ryktene om en eventuell Resident Evil 3 Remake begynte for alvor å svirre da ResetEra bruker (og moderator på spillforumet) Dusk Golem i slutten av November i fjor hevedet at kilder han hadde kjennskap til hadde bekreftet ovenfor han at en Remake allerede var under utvikling.

Selv om Hibarashi’s kommentar kan virke som om Capcom ikke vil binde seg til noe håndfast ennå, har kanskje salgene av Resident Evil 2 remaken gitt dem god grunn til å i det minste vurdere det.  Spillet nemlig har hatt Capcom’s høyeste salgstall på en lanseringsdag siden Resident Evil 7, og ligger rett bak Monster Hunter World som Capcom’s mest spilte spill på Steam.

 

 

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.