«Project Runway» blir spill
0

«Project Runway» blir spill

Nylig annonserte nemlig den verdenskjente spillutgiveren Atari og filmstudioet The Weinstein Company at et spill basert på det populære TV-programmet snart vil bli utgitt eksklusivt for Wii.

«Project Runway»-spillet er utviklet av Tornado Studios og når det europeiske markedet 26.mars 2010.

Prøv deg som motedesigner

Spillet «Project Runway» følger formatet til TV-serien: Spilleren får rollen som ambisiøs motedesigner og du kan dermed designe dine egne klær med Wii-kontrollen.

I likhet med realityserien møter spillerne en rekke utfordringer etterhvert som de lager ulike design og pryder modellene sine med hår, sminke og tilbehør. Deretter kan du ta på deg rollen som modell og vise stolt fram dine egne kreasjoner på catwalken ved hjelp av Wii Balance Board.

Populær serie

TV-serien «Project Runway» hadde premiere på amerikanske TV-skjermer desember 2004, og endte opp med å bli en av NBC Universal-eide Bravo Networks’ store suksesser.

I programmet konkurrerer designspirer om å lage de beste moteklærne. Deretter velger et dommerpanel sine favoritter og taperen må gå. I 2007 ble det også laget en norsk utgave av serien, kalt «Designerspirene», og vinneren av konkurransen ble Daniel Sørensen.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.