PS Plus-innholdet for november er klart
0

PS Plus-innholdet for november er klart

okt 12 Spill.no  

Med en ny måned følger nye spill for Playstation Plus-abonnementer. Selv om vi er et lite stykke unna November, har Playstation Blog allerede gjort klart hvilke titler som blir tilgjengelig.

Nye PS3-spill:

Første spill i november er Konamis Metal Solid Rising: Revengeance.
“Satt fire år hendelsene i Metal Gear Rising 4: Guns of the Patriots. Her må du ta opp rollen som Raiden, en cyborg som konfronterer den private militære hæren Desperado Enforcement. Utviklet av Platinum Games, er dette en av de villeste og mest underholdende ren action titler av denne konsollen generasjon.”

Jon Cato belønnet spillet i februar med en solid femmer, og begrunnet det med følgende kommentar: 
“Metal Gear Rising: Revengeance er nådeløst og brutalt, både visuelt og spillteknisk, og en fryd å temme. Jeg rakk aldri å savne gamlefar Snake, Raiden er den nye kongen av Metal Gear!”

Neste PS3-tittel er Remember Me.
“Remember Me er et action-eventyrspill i 3. person der spillere tar rollen som Nilin, en tidligere eliteminnejeger med evnen til å bryte seg inn i personers hjerner og stjele eller endre minnene deres.”

Nye PS Vita-spill:

Første spillet for PS Vita i november, er: Oddworld: Stranger’s Wrath HD.
“I det støvete, underutviklede ødelandet som utgjør Western Mudos, har de kranglete innbyggerne fått hjemmene sine invadert av krakilske lovløse. Stranger gjør derfor sin entre, en høy, mørk og gåtefull dusørjeger med mål om å fange bråkmakerne og kjeltringene og få satt dem bak lås og slå.”

Det siste spillet tilgjengelig for PS Plus medlemmer i November, er Motorstorm RC.
“Bygg opp og tilpass en samling med fjernstyrte biler fra ulike klasser som superminis, monstertrucks og superbiler. Delta i serier med løp i den nye MotorStorm®-festivalen, og konkurrer om å vinne medaljer, slå rekorder og låse opp flere baner og kjøretøyer. Du kan vise frem resultatene dine til venner og rivaler og utfordre dem til å slå tidene dine ved å konkurrere enten på PS3™ eller PS Vita via kryssplattformspill.”

Oppsummert:
Leaving PS Plus:
23rd October: Far Cry 3
23rd October: Mafia 2
23rd October: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE)
23rd October: Street Fighter X Tekken
23rd October: Touch My Katamari
Entering PS Plus:
23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance
23rd October: Remember Me
23rd October: Oddworld Strangers Wrath
23rd October: MotorStorm RC

Forlater PS Plus:

23. oktober: Far Cry 3 
23. oktober: Mafia 2
23. oktober: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE)
23. oktober: Street Fighter X Tekken
23. oktober: Touch My Katamari


Nytt på PS Plus:

23. oktober: Metal Gear Rising: Revengeance
23. oktober: Remember Me
23. oktober: Oddworld Strangers Wrath
23. oktober: MotorStorm RC

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.