Se Steam Controller i bruk
0

Se Steam Controller i bruk

okt 12 Spill.no  

Valve har nylig lagt ut en video som demonstrerer hvordan Steam Controller vil være i bruk. I videoen spiller ingeniøren i Valve fire forskjellige spill. Han begynner med førstepersons-skytespillet Portal 2, før han går videre til Civilization V som er et strategispill. De to siste spillene er henholdsvis Counter-Strike: Global Offense og indie-spillet Papers, Please.

Kontrolleren ser ut til å være svært responsivt og fungere rett ut av boksen. Ingen av spillene de spiller er konfigurert til å fungere med Steam Controller. Dette betyr at man i teorien kan spille et hvilket som helst spill på Steam med denne kontrollen.

Ikke direkte nytt

Dette er heller ikke noe nytt. Det finnes flere programmer som lar deg bruke kontrolleren din til å spille et vilkårlig PC spill, uansett produsent. Et eksempel på dette er Xpadder

Er uansett interessant å se hvordan dette utvikler seg. Hva mener dere om Steam Controller? En gimmick av Valve, eller et steg i riktig retning for PC-plattformen?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.