Ratchet & Clank-samling til PS3 i mai?
0

Ratchet & Clank-samling til PS3 i mai?

mar 02 Spill.no  

Eurogamer har oppdaget at den franske avdelingen av nettbutikken Amazon har lagt ut en oppføring av Ratchet & Clank – HD Collection til Playstation 3. Dermed kan det se ut som det romreisende radarparet blir neste HD-samling fra Sony.

Fire spill?

Playstation 3-eiere har kunnet nyte en rekke HD-oppdateringer av klassiske Playstation 2-spill det siste året, deriblant Ico & Shadow of the Colossus-samling, Prince of Persia-samling og nå nylig, Jak & Daxter-samling. At Ratchet & Clank blir neste spillserie ut er ingen overraskelse, da mange spillere har kjære minner fra de fire spillene som Insomniac Games utviklet til Playstation 2.

Sony har så langt ikke bekreftet spillet, men Amazon har heller ikke fjernet oppføringen, noe som kan tyde på at det ikke er en glipp fra nettbutikkens side, men reell informasjon om at spillet faktisk er på vei. 16. mai er lanseringsdatoen ifølge Amazon.fr.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.