Revolusjonerende flerspillerdel
0

Revolusjonerende flerspillerdel

apr 12 Spill.no  

Rockstar Games sitt «Red Dead Redemption» er nok blant de mest etterlengtede av årets kommende titler. Det er kanskje ikke så rart med tanke på hvordan Rockstar Games har markedsført spillet de siste månedene. Med et mangfold av trailere har vi fått lære mye om spillets handling, karakterer, våpen og verden. Derimot har Rockstar Games vært veldig gnien når det gjelder informasjon om «Red Dead Redemption» sin flerspillerdel. Dette skal, slik det ble lovet forrige uke, nå forandre seg. Rockstar Games kom nemlig nylig ut med en ny trailer fra «Red Dead Redemption», som avslører de første detaljene fra spillets flerspillerdel.

 

Traileren, som kan ses under, fortsetter den nå gjenkjennelige dokumentar-stilen vi har blitt så glad i. Her blir vi introdusert til «Red Dead Redemption» sitt såkalte «Free-roam»-modus, et flerspillermodus som vil fungere som en slags spillbar flerspiller-lobby. Her kan spillere, med full tilgang til spillets verden, møte andre spillere, lage grupper, jakte på villdyr og banditter, kjempe mot andre spillere eller sette opp mer tradisjonelle flerspillerkamper. Det hele kan minne om noe tatt ut fra et MMO-spill (Massively Multiplayer Online) satt til Rockstar Games sitt kjennemerkede åpenverden-stil. «Red Dead Redemption» sin flerspillerdel vil også gi spillerne et progresjonsystem. Med hele 50 nivåer kan spillerne jobbe seg oppover rangstigen, noe som vil la dem oppgradere sine våpen, hester og karaktermodeller. Er du av den mer tradisjonelle sorten, lover Rockstar Games også mange muligheter på den kanten og vi kan forvente mer om akkurat det i de kommende ukene.

 

«Red Dead Redemption» har slippdato den 21. mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.