Rykte: Activision jobber med Tony Hawk Pro Skater remakes
0

Rykte: Activision jobber med Tony Hawk Pro Skater remakes

nov 25 Anders Lønning  

Tony Hawk Pro Skater serien er sårt savnet av mange og etter fadesen som var THPS 5 samtidig som vi vet at lisensen forlengst har utløpt har det sett mørkt ut for et eventuelt comeback for  denne høyt elskede serien.

Men nå er det altså rykter ute å svirrer på den gamle ryktebørsen, om at Activision skal ha hatt opptil flere remake prototyper av de klassiske spillene Tony Hawk Pro Skater og Tony Hawk Pro Skater 2, og at disse prototypene skal ha blitt sendt rundt i kontorene hos Activision av ukjente grunner.

Ryktet kommer til oss fra twitter brukeren Sabi som har en lang historie med å rapportere på rykter som viser seg å være sanne. Han tipset oss for eksempel om Keanu Reeves sin overraskende opptreden i Cyberpunk under årets E3, og ganske detaljert informasjon om maskinvaren til Xbox Scarlett før Microsoft gjorde den informasjonen offentlig.

https://twitter.com/New_WabiSabi/status/1198399351111864320

Det som gjør at dette ryktet har enda flere ben å stå på enn et hvilkensomhelst annet rykte er at Liam Robertson, kjent som Doctor_Cupcakes på twitter og fra sitt samarbeid med Did You Know Gaming på YouTube, også skal ha rapportert på disse ryktene i sin podcast, tilsynelatende uavhengig av Sabi.

Med det sagt er det langt i fra A til B når det kommer til et slikt rykte. Foreløpig er dette det eneste vi har hørt om disse prototypene, og med tanke på at spillene var laget på lisens, og at den lisensen har utløpt for over to år siden er det viktig å justere forventningene der etter. 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.