Rykte: Bluepoint jobber med remake av Jak and Daxter for PS5
0

Rykte: Bluepoint jobber med remake av Jak and Daxter for PS5

mai 28 Anders Lønning  

Over årene har Bluepoint vist seg å være et studio man kan ha stor tillit til når de håndterer nyutgivelser av aldrende spill. Tidligere har de jobbet med nyutgivelsene av Metal Gear Solid 2, 3 og Peace Walker for PlayStaion 3, Xbox 360 og PlayStation Vita, God of War Collection for PS3 og Vita, samt Uncharted: The Nathan Drake Collection og, gjerne mer imponerende, en komplett remake av Shadow of the Colossus på PlayStation 4.

Forrige gang vi så denne duoen var når PS2 spillet ble lansert på PS4, før det var det en HD remaster til PS3

Det har svirret rykter en stund på nettet at selskapet jobber med to andre spennende prosjekter, hvor noen skal ha det til at dette gjelder en remake av Legacy of Kain: Blood Omen og Jak and Daxter trilogien, hvor sistnevnte skal være planlagt til lansering ved siden av PlayStation 5 senere i år.

Ryktet stammer fra 4chan så ta det hele med en svær klype salt, men selv en klokke som har stoppet har rett to ganger i døgnet, og det har også postere på 4chan hatt fra tid til annen. Fra samme sted, men av åpenbare grunner ikke nødvendigvis fra samme poster, forelå det også tidligere rykter om at Bluepoint skal ha jobbet med en Demon’s Souls remake for både PS4 og PS5, men om dette er ønsketenking fra et lengtende publikum vites ikke.

Ifølge posteren kommer Jak and Daxter Re-Trilogy, som skal være navnet på prosjektet, bli anonsert i løpet av den nylig oppstartede Summer Game Fest, som er Geoff Keighley’s digitale trafikkdirigerings system for begivenheter og annonseringer i spillindustrien nå som konferanser som E3 og Gamescom har måttet utgå på grunn av Covid-19. Hvis det er tilfellet at dette spillet skal lanseres samtidig som PlayStation 5 er det sannsynlig at det blir avduket samtidig som selve konsollen, som er forventet å skje i løpet av juni måned.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.