E3 kansellert
2

E3 kansellert

mar 11 Carl Fredrik  

Ikke helt uventet blir årets E3  kansellert grunnet Covid-19, populært kalt Corona viruset.

OPPDATERT:  ESA sa onsdag ettermiddag at E3 er offisielt avlyst på grunn av frykt for koronavirus spredning 

Informasjonen kommer fra nettstedet Ars Technica som skal ha det fra gode hold at den årlige spillmessen som vanligvis blir holdt tidlig juni måned nå skal være avlyst. For mange er kanskje E3 selve spill mekka, et sted alle gamere vil besøke, men i år så ser det dessverre mørkt ut for alle som har kjøpt seg billett dit. 

Det skal komme en offisiell utalelense fra ESA i løpet av kort tid og vi forventet at de bekrefter at årets E3 kanselleres. Spørsmålet blir vel om den muligens utsettes til senere i år, eller om det kanskje kjører en digital versjon. 

Bilderesultater for e3

E3 er en av de største spillmessene vi har, med over 60000 gjester fordelt på 3 dager. Men med rykter om problemer innad i organiseringen, det faktum at Sony ser ut til å ha trukket seg ut av hendelsen mer eller mindre for godt så kommer det gjerne godt med et friår for arrangøren Electronic Software Association for å finne ut av hva E3 skal være gående fremover..

…så sant ikke flere utgivere finner ut at E3 ikke gir mening i en tid hvor de kan holde sine egne presentasjoner og sende det direkte til forbrukerne over internett. 

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.