0

Ryktebørsen går varm om Grand Theft Auto 6

jul 05 Alexander Lund  

Det begynner å bli en stund siden GTA V kom ut. (Hele åtte år siden faktisk), og mange av oss begynner å bli kanskje litt utålmodige med å igjen komme tilbake til en stereotypisk Amerikansk by for å gjøre litt hærverk. Nå går ryktebørsen varm på at utviklingen har begynt.

Nå betyr ikke dette at spillet er rett rundt hjørnet i noen grad, snarere tvert om. Ifølge ryktene snakker vi minimum tre år til med utvikling, muligens lengre, før spillet er klart. Dette er heller ikke første gang Grand Theft Auto VI har lekket. Allerede i 2014 gikk ryktene om at suksessen Rockstar hadde med GTA5 var så overveldende at de droppet alt og startet med oppfølgeren.

Ryktene startet i en YouTube video fra insideren Tom Henderson, som tidligere er kjent for å ha vært den første som rapportert om Battlefield 2042, hvor han fortalte om hva han hadde hørt fra sine kilder. Andre kjente journalister innad i videospillmiljøet, deriblant den svært så pålitelige Jason Schreier, har bygget opp under at ryktene kan stemme.

Så hva sier ryktene?

Først og fremst at det skal være et spill satt i nåtiden hvor byen du spiller i skal endres etter hvert som tiden går. I tillegg vil det som i GTA V være flere spillbare karakterer som hver representer en unik måte å spille på. Hvis du vil vite mer er det bare å klikke på reddit-lenken under eller videoen ovenfor.

Til slutt vil vi igjen påpeke at dette er bare rykter og at mye kan endre seg i løpet av utviklingen, så i likhet med en shot av tequila bør dette tas med en viss klype salt.

https://twitter.com/Nibellion/status/1412054541416140808

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill