Saints Row IV har fått dato
0

Saints Row IV har fått dato

mar 16 Spill.no  

Deep Silver/Koch Media har offentliggjort både lanseringsdato for sandkassespillet Saints Row IV og en kjapp trailer for å markere annonseringen.

Hittebarn

Saints Row IV var blant spillene som befant seg øverst på lanseringsplanen til det konkursrammede THQ da skuta gikk ned, men som fikk nye eiere under den påfølgende auksjonen, da Deep Silver betalte 22,3 millioner dollar for utvikler Volition.

Det er nesten vemodig å se hvor nære THQ var å kunne lansere Saints Row IV, da det nå har blitt klart at spillet vil være klart for markedet om få måneder, allerede i august. 23. august vil det bli mulig å anskaffe spillet for både PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Trussel fra rommet

Spillet starter med at gategjengen Third Street Saints har tatt over styringen over den frie verden, etter at gjenglederen ble valgt til president i USA. En invasjon fra rommet senere, og The Saints finner seg selv i en simulert utgave av byen Steelport, hvor de nå har blitt utstyrt med superkrefter for å redde menneskeheten fra den onde invasjonslederen Zinyak.

Se trailer

Saints Row IV utvikles av Volition og utgis av Deep Silver for PlayStation 3, PC og Xbox 360. Spillet lanseres 23. august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.