Salgsrekord for Diablo III
0

Salgsrekord for Diablo III

mai 23 Spill.no  

Etter en turbulent lansering med overbelastede servere, har Blizzard nå sluppet de første salgstallene for Diablo III. Det populære rollespillet satte like godt salgsrekord for PC-spill i løpet av sitt første døgn i fysiske og virtuelle butikkhyller.

3,5 millioner salg

Over 3,5 millioner Diablo III-spill var solgt da serverne hadde vært oppe i et døgn, noe som er salgsrekord for et PC-spill, ifølge Blizzards egne beregninger. Men det var enda flere som spilte spillet, hele 1,2 millioner World of Warcraft-spillere fikk Diablo III gratis via World of Warcraft annual pass, et abonnement til World of Warcraft der man binder seg til et års spilling.

Det betyr med andre ord at mer enn 4,7 millioner spillere forsøkte å spille Diablo III i løpet av lanseringsdøgnet. Ikke rart serverne slet med å slippe folk inn.

Etter en uke i salg har Blizzard nå solgt 6,3 millioner Diablo III.

Les vår anmeldelse av Diablo III her!

Diablo III er utviklet og utgitt av Blizzard Entertainment. Spillet er lansert til PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.