Krigsflysimulator går i beta
0

Krigsflysimulator går i beta

mai 23 Spill.no  

Krigsflysimulatoren World of Warplanes går fra «global alpha» til «closed beta» neste uke, og åpner dermed dørene for flere testere.

MMO-flysimulator

Flyspill har gått fra en av de mest populære sjangrene på 90-tallet til total forglemmelse – kanskje med unntak av inlemmelsen i Battlefield-spillene. Men nå skjer det ting også på den fronten. MMO-flysimulatoren World of Warplanes fokuserer på luftkamp og bakkeangrep, og satser på en såkalt free to play-modell, hvor det i utgangspunktet er gratis å spille.

Se video

Men først må småfeilene lukes bort, og her kommer spillerne inn i bildet. Siden februar har hele 600 000 registrert seg til tjeneste – 100 000 bare i løpet av det første døgnet – men ikke alle har fått plass ennå. Disse vil bli prioritert når spillet nå går over i lukket beta-fase, og dermed åpner dørene for ytterligere testere. Men utvikler Persha Studia og Wargaming.net oppfordrer publikum til å registrere seg likevel, noe du kan gjøre HER.

World of Warplanes utvikles av Persha Studia for PC. Spillet har foreløpig ingen lanseringsdato, men går over i lukket beta-fase 31. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.