Samlepakke med alt fra «GTA4»
0

Samlepakke med alt fra «GTA4»

okt 05 Spill.no  

Spillsiden Kotaku har oppdaget at nettbutikken Amazon.com har lagt ut en ny samlepakke fra «Grand Theft Auto IV». Pakken har fått tittelen «Grand Theft Auto IV: The Complete Edition», og skal inneholde alle utgivelsene til «Grand Theft Auto IV» så langt. Det betyr hovedspillet, «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony».

Europa?

Foreløpig er det kun den amerikanske versjonen av Amazon som har lagt ut spillet, men vi regner med at også vi i Europa får tilgang til samlepakken. Lanseringsdato for pakken har blitt satt til 26. oktober. Verdt å merke seg er at pakken kun er annonsert på Xbox 360 og Playstation 3, ikke på PC.

«Grand Theft Auto IV: The Complete Edition» er utviklet av Rockstar og utgis av Take-Two. Spillet kommer på Xbox 360 og Playstation 3 26. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.