Samlepakke med Snake?
0

Samlepakke med Snake?

jan 24 Spill.no  

Det engelske spillbladet Computer and Video Games har fått tak i siste nummer av Official Playstation Magazine, og hevder at bladet har trykket informasjon om en kommende PS3-samlepakke med «Metal Gear Solid»-spill.

Trilogi

Ifølge C&VG er det snakk om HD-versjoner av de tre første «Metal Gear Solid»-spillene, altså «Metal Gear Solid», «Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty» og «Metal Gear Solid 3: Snake Eater». Det første spillet ble opprinnelig lansert på Playstation, mens de to andre kom på Playstation 2.

Mange andre spillserier har allerede blitt relansert i HD på Playstation 3, deriblant «God of War»-spillene, «Prince of Persia»-spillene og «Sly Cooper»-serien. «Tomb Raider», «Splinter Cell» og «Team Ico»-samlinger er og på vei.

Hverken Sony eller Konami har bekreftet ryktene om en fremtidig HD-samling av «Metal Gear Solid»-spillene, men med tanke på at omtrent samtlige rykter om slike samlinger på PS3 tidligere har vist seg å stemme, regner vi med at det er hold i ryktene.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.