Se 10-åringens spilltips
0

Se 10-åringens spilltips

Denne uken har Spill.no har besøk av en utplasseringselev. Sebastian (10 år) fra Asker har fått lov til å anmelde spill. Vi i Spill.no velger å publisere anmeldelsene hans ordrett nedenfor, som et unikt innblikk inn i 10-åringers spillfavoritter. Sebastian har også en egen Youtube-kanal – subscribe på kanalen hans her.

Blaze Rush

Det handler om å kjøre rundt i ring 3 ganger og samle powerups. Jeg likte at det var racing i spillet. Litt gøy hvis man liker bilspill. Blaze Rush var litt kjedelig/litt gøy siden det eneste man gjør er å kjøre rundt i ring 3 ganger og samle powerups. Så jeg synes det passer for 6 år og oppover. Jeg likte grafikken passe.

Terning kast 4

UltraTron

Jeg likte dette spillet veldig godt fordi det er nesten som packman. Det handler om å ta småe dots og skyte dem. Grafikken var som fra 1900-tallet. Dette spillet passer til de som er 8 og oppover. 

Terning kast 5

TrickyTowers

Det er et vanskelig spill fordi det er masse ting man må gjøre med hjernen som f.eks ikke la brikken falle ned. Jeg likte at det var vanskelig. Grafikken var 9-10 rating.

Terning kast 5

TrialsFusion

Det handler om racing. Det var morsomt med Unicorn mk II fordi det er en hest med en katt på. Og jeg likte spillet veldig godt fordi man kan ha multiplayer og co-op med hvem som helst. Grafikken var 9-10 rating.

Terning kast 6

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.