Se den første halvtimen av God of War: Ascension
0

Se den første halvtimen av God of War: Ascension

feb 01 Spill.no  

Sony Santa Monica har sluppet et opptak av den første halvtimen av det kommende actionspillet God of War: Ascension, melder Polygon.

Sinte takter

Det skal innrømmes at det vi inntil nylig har fått se fra Ascension har vært alt annet enn imponerende. Sony har valgt å fokusere på en litt uinteressant, eller i hvert fall ikke så umiddelbart fengende, flerspillerdel, og det vi har fått se fra enspilleren, har for det meste lignet på det vi har sett tidligere i serien. Penere, sintere og mer blodig, selvsagt, men likevel litt konservativt, nå som serien når sin syvende utgivelse.

Men denne videoen, som ble sluppet etter et event i Hollywood, viser takter vi tidligere ikke har sett. Akkurat som i God of War III starter Ascension med masse film, for deretter å kaste spilleren rett inn i kampsekvens av episke proporsjoner. Denne videoen tar for seg den første halvtimen i spillet. Og vi kjenner at det begynner å krible litt i fingrene.

Se video

God of War: Ascension utvikles av Sony Santa Monica og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 3. Spillet lanseres 13. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.