PS4-detaljer lekker som en sil
0

PS4-detaljer lekker som en sil

feb 01 Spill.no  

Magasinet Edge har snakket med flere utviklere som ønsker å være anonyme om den nye Playstation 4-konsollen som skal vises frem av Sony for første gang 20. februar. Utviklerne har røpet detaljer om maskinvaren og håndkontrolleren til den nye konsollen.

Ny kontroller

Ifølge Edge vil maskinen selges med en ny type kontroller som ligner på en Dual Shock. I stedet for Select- Start og PS-knappene i midten av kontrollen har den nye fått en berøringsflate lik den som er på baksiden av Playstation Vita. I tillegg skal kontrolleren ha en dedikert delings-knapp som kan dele skjermbilder og video på nett.

Ifølge utviklerne Edge har snakket med kommer Playstation 4 til å kontinuerlig ta opp video når man spiller, og man kan når som helst redigere og dele de siste femten minuttene man har spilt.

Europa i 2014

Ifølge informasjonen Edge har fått tak i vil maskinen lanseres i USA og Japan før jul og i Europa i starten av 2014. En ny versjon av Playstation Eye vil lanseres sammen med maskinen, og PS4 vil være kompatibel med Playstation Move.

Maskinvarespesifikasjonene hinter om at Playstation 4 på papiret blir litt raskere enn Microsofts neste Xbox. Utviklerne Edge har snakket med forteller at systemet er mye enkler å jobbe med enn Playstation 3-maskinvaren, som baserte seg på Cell-teknologi. Mer spesifikk statistikk om ram og hastigheter finner du hos Edge.

Sony har ikke bekreftet noe av dette ennå, men som et av de mest anerkjente spillmediene i verden er det høy sannsynlighet for at informasjonen til Edge stemmer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.