Se gameplay-trailer fra «Skyrim»
0

Se gameplay-trailer fra «Skyrim»

feb 24 Spill.no  

OPPDATERT: Dere kan nå se traileren under her!

Da vi ga dere lesere muligheten til å stemme frem de mest etterlengtede spillene dere venter på, scoret «The Elder Scrolls V: Skyrim» svært høyt. Veldig mange har gode minner fra både «Morrowind» og «Oblivion», og annonseringen av neste kapittel like før jul i fjor ble godt mottatt av fansen.

Ny trailer i dag

Bethesda har nå annonsert at de slipper en trailer fra spillet i dag, som kommer til å vise de første klippene av spillmotoren i aksjon. En klokke som teller ned på Bethesdas hjemmeside viser at det akkurat nå er to timer igjen til de kommer til å lette på sløret på spillets hjemmeside.

Så hvis du er spent på hvordan «The Elder Scrolls V: Skyrim» kommer til å se ut, anbefaler vi deg å klikke deg inn på denne linken etter 16:00 i dag.

«The Elder Scrolls V: Skyrim» utvikles og utgis av Bethesda. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i november 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.