Se Shepard i aksjon
0

Se Shepard i aksjon

des 18 Spill.no  

«Mass Effect 2» kommer i butikkene på starten av nyåret og nå begynner Bioware virkelig å lette på sløret. Spillet skal være forbedret fra originalen på alle nivåer og Bioware mener selv at «Mass Effect 2» vil bli det beste spillet de noen gang har laget. Om det viser seg at hæren av frelste spillere er enige i dette, må vi enda vente litt på. Det nyeste filmklippet som viser hele 3 minutter med «gameplay» kan ihvertfall gi oss en indikasjon i riktig retning.

En tilsynelatende død Shepard har blitt gjenoppbygget og jobber nå for den noe tvilsomme militærgruppen «Cerberus». Rett ut av sykesengen må Shepard bekjempe en mystisk hær av roboter som har gått i angrep på en menneskelig koloni. Kolonien virker forlatt og det finnes ingen spor etter menneskene som levde der. På utkikk etter menneskene møter Shepard isteden på en gruppe «quarians» ledet av Tali fra det første spillet.


«Mass Effect 2» har slippdato 29. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.