Se Suda51s nyeste prosjekt
0

Se Suda51s nyeste prosjekt

aug 23 Spill.no  

Suda51s Grasshopper Manufacture har slått seg sammen med bransjeveteran Digital Reality fra Ungarn for å lage en ny type skytespill. Et opptak fra Gamsescom-messen viser frem scener fra det snart XBLA- og PSN-klare spillet.

Vil aldri dø

No More Heroes-raringen Suda51 er ikke kjent for å hvile på laurbærene. Nylig slapp han Shadow of the Damned, og flere titler er under utvikling. Blant dem finner vi Sine Mora, et samarbeidsprosjekt mellom Suda51s eget studio, Grasshopper Manufacture, og Ungarns eldste spillutvikler, Digital Reality, som ble stiftet allerede i 1991.

Sammen har de laget det de anser som beviset for at skytespill aldri kommer til å dø. Sine Mora ser ved første øyekast ut som et standard skytespill – et usedvanlig vakkert et, som sådan – men har et par ferske vrier å overraske med, blant annet tidsmanipulasjon.

Se opptak fra Gamescom-demoen her:

Sine Mora utvikles av Grasshopper Manufacture og Digital Reality, og skal lanseres på Xbox Live Arcade og Playstation Network til vinteren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.