Sega ser på mulige spill å remastre
0

Sega ser på mulige spill å remastre

mai 14 Alexander Lund  

Det ikoniske spillselskapet leverte sitt kvartalregnskap i går, hvor de annonserte at de nå ser på muligheter til å remastre noen av sine ikoniske spill fra de siste tiårene.

Blant eksemplene som ble nevnt var Crazy Taxi, Jet Set Radio, Space Channel 5, Shinobi, Virtua Fighter, Altered Beast, og House of the Dead. Det er verdt å merke seg at ingenting er fastsatt så ikke bli for optimistisk for at ditt favoritt Sega spill blir utgitt på nytt i nærmeste fremtid.

Utover å finne spill å remastre ønsker Sega også å lage et “superspill” i løpet av de neste fem årene. Det er ikke klart om dette bare er et ambisiøst sitat om et potensielt massivt spill, eller en referanse til ett spill som allerede er i utvkling.

Sega sa at i løpet av de neste fem årene ønsker de et globalt IP som tiltrekker seg millioner av spillere, så da gjenstår det bare å se.

kilde: VG247

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill