Selger ekstra batteri til Vita
0

Selger ekstra batteri til Vita

sep 16 Spill.no  

Sony har annonsert et ekstrabatteri for Playstation Vita som skal bidra med ekstra spilletid for den håndholdte konsollen.

Mersalg

Tidligere denne uken fortalte vi om Sonys annonsering av tekniske spesifikasjoner for Playstation Vita, og det var konsollens batterilevetid som i etterkant ble viet mest oppmerksomhet. Kritikere mener 3-5 timer med spillinger er for lite, mens blodfansen synes det er mer enn nok.

Uansett har Sony nå annonsert tilleggsutstyr i form av ekstrabatteri som ifølge Sony Computer Entertainment-sjef Shuhei Yoshida vil gjøre det mulig å reise fra New York til San Francisco uten å gå tom for strøm. Se et klipp fra IGN-intervjuet her.

Hvordan dette ekstrautstyret ser ut, og hvor mye det vil koste, er det ingen som vet ennå, ettersom det ikke figurerer på den offisielle listen, men vi regner med en snarlig annonsering.

Er det riktig å ofre batteritid for design, for så å selge det som ekstrautstyr etterpå, eller er dette standard praksis vi må lære å innfinne oss med? Si din mening i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.