Hvordan blir din Diablo-figur?
0

Hvordan blir din Diablo-figur?

sep 16 Spill.no  

Utvikler Blizzard har lagt ut ferdighetskalkulatoren for diablo III-klassene på spillets offiselle nettside.

Byggesett

Ventetiden på Blizzards oppfølger i den krikerroste Diablo-serien er for mange ganske ulidelig, og utvikleren har fremdeles tilgode å i det hele tatt melde om noen lanseringsdato. Alt vi vet er at en betatest er på vei, og at man satser på å få spillet i hyllene innen jul. Og at Diablo III virker minst like morsomt som Diablo II.

Men Blizzard vet å døyve abstinenser, og nå har de lagt ut en kalkulator på sidene sine, hvor du kan planlegge og konstruere figuren du har tenkt å spille med. Du kan velge mellom fem klasser, Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor og Wizard, som kan tildeles seks aktive ferdigheter, og som altså må aktiveres, og tre passive, som virker hele tiden. Aktive ferdigheter kan bygges ut med runesteiner, før man så kan dele den ferdige figuren med venner og kjente, enten via Facebook, Twitter eller andre steder.

Hvilken klasse går du for, og hva slags ferdigheter får figuren din? Legg til en link i forumfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.