Shenmue 1 og 2 kommer til PS4, Xbox One og PC senere i år
0

Shenmue 1 og 2 kommer til PS4, Xbox One og PC senere i år

apr 14 Anders Lønning  

Gjør deg klar til å nok en gang bruke alt for mye tid på å lete etter seilere nede på havna.

BORN TO BE WILD: Både Ryo Hazuki og det dumme ansiktsutrykket hans er tilbake.

På Sega FES-arrangementet, som gikk av stabelen natt til lørdag, annonserte Sega at en av deres aller største serier fra tidlig 2000-tall blir relansert på PS4, Xbox One og PC senere i år.

Shenmue 1 & 2 samlepakken later til å bli den beste måten å spille Shenmue på, og kommer komplett med en håndfull forbedringer. «Moderne grafikkinstillinger, muligheten for å spille med et mer moderne kontrolleroppsett og en overhalt brukerflate» er noen av tingene Sega valgte å trekke frem som nyvinninger i denne samlepakken.

MY PRECIOUS: Noen som husker denne skrullingen her?

Denne spillsamlingen kan gi mening på dagens konsoller, da vi nærmer oss lansering av Shenmue 3. Det tredje spillet i trilogien er en av de virkelig store Kickstarter-suksessene i spillbransjen. Sega har også nytt godt av hvor populær Yakuza-spillene har blitt både i vesten og Japan de siste årene. Denne serien har arvet mye fra Shenmue-spillene, og en kan se for seg at utgiveren ønsker å slå mens jernet er varmt.

Det ble ikke gitt noen informasjon om verken pris eller lanseringsdatodato for denne samlepakken, men spillet skal etter planen bli spillet å finne i både fysiske og digitale butikker når den tid kommer, en eller annen gang i løpet av året.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.