Sir Hammerlock-DLC får dato
0

Sir Hammerlock-DLC får dato

des 21 Spill.no  

Utvikler Gearbox har offentliggjort lanseringsdato for den kommende Borderlands 2-tilleggspakken Sir Hammerlock’s Big Game Hunt.

Jaktlag

Det er ikke mer enn en uke siden den neste nedlastbare utvidelsen for Borderlands 2 ble avslørt av en litt forhastet oppdatering av trophy-informasjonen i spillet, og nå har Gearbox altså bestemt seg for å åpne slusene for fullt. 

Se trailer

Handlingen starter med et standard jaktoppdrag i det nye området Aegrus, men man oppdager snart at en ny slemming er på ferde i spillet, denne gangen for å plukke opp stafettpinnen etter Handsome Jack fra hovespillet. Tilleggspakken disker opp med nye våpen og utstyr, ferske oppdrag og et bredt spekter av nye fiender og kjøretøy, skal vi tro den offisielle Borderlands 2-bloggen.

Sir Hammerlock’s Big Game Hunt slippes 15. januar på Xbox 360 og PC, og 16. januar på Playstation 3, og vil koste henholdsvis 800 Microsoft-poeng eller 10 euro. Utvidelsen er også inkludert i The Borderlands 2 Season Pass. Les anmeldelsen av Borderlands 2 her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.