Siste frist for gratis Zelda
0

Siste frist for gratis Zelda

feb 16 Spill.no  

3DS-eiere kan laste ned en gratis versjon av The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition til og med søndag 19. februar.

Siste frist

Når man ser på dagens salgstall, hersker det lite tvil om at Nintendos sjarmoffensiv etter den noe skandaløse nedprisingen har fungert. I tillegg til to heftige pakker i trøstepremie til de som kjøpte konsollen før prisen gikk ned, feirer de også 25-årsjubilieum for Zelda-serien ved å dele ut en spesialutgave av Game Boy Advance-spillet Four Swords til de som måtte ønske det – helt gratis.

Spesielt for spillet er en modus som lar deg spille det alene, i motsetning til GBA-versjonen, som krevde at man koblet seg opp med tre andre spillere. Four Swords er et samarbeidsspill hvor fire versjoner av den såkalte Toon Link skal løse oppgaver og bekjempe fiender sammen, samtidig som de konkurrerer om hvem som klarer å samle inn mest rupees på veien.

Men har du ennå ikke gjort det, er det på tide å laste det ned nå. For fra og med søndag 19. februar vil det ikke lenger være tilgjengelig for gratis nedlasting.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.