Sjekk ut lanseringstraileren
0

Sjekk ut lanseringstraileren

okt 17 Spill.no  

Activision og utvikler Treyarch har sluppet lanseringstraileren til det kommende krigsspillet Call of Duty: Black Ops II, som slippes i november.

Fistel

Det er bare en knapp måned til lansering, og markedsapparatet hos Actvision er allerede i fistel over det som kan vise seg å bli årets mest innbringende spill for utgiveren. Treyarch har lovet gull og grønne skoger for oppfølgeren til publikumssuksessen Call of Duty: Black Ops, og etter hva vi kunne se da vi testet spillet forrige uke, ser det meste ut til å innfri. Lanseringstraileren for Black Ops II hadde sin premiere under VM-kvalifiseringskampen mellom England og Polen, og nå kan du se den her på siden også.

Se trailer

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Playstation 3, Xbox 360 og PC den 13. november, og 30. november på Wii U. Les sniktitt av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.