Skaperen av Cyberpunk 2020 sier at en film adapsjon har blitt «langt mer sannsynlig»
0

Skaperen av Cyberpunk 2020 sier at en film adapsjon har blitt «langt mer sannsynlig»

jul 05 Anders Lønning  

I følge Mike Pondsmith, skaperen av rollespillet Cyberpunk 2020 som det kommende CD Projekt RED spillet Cyberpunk 2077 er basert på, er en film adapsjon av rollespillet nå en mulighet etter at hollywood stjernen Keanu Reeves er med i bildet.

Som de fleste kanskje husker kom John Wick stjernen ut på scenen under Microsoft’s E3 presentasjon for å annonsere at han kom til å ha en rolle i det kommende storspillet. I etterkant har det kommet ut at Reeves skal ha den nest største rollen i spillet, rollen som den enigmatiske Johnny Silverhand.

I et intervju med nettstedet Video Games Chronicles, ble Cyberpunk 2020 skaperen spurt om det forelå planer om en filmadapsjon av rollespillet nå som Cyberpunk 2077 har blitt en så stor snakkis.

– Jeg kan egentlig ikke snakke så mye om det. Men i og med at Keanu Reeves nå har blitt en del av dette, vil jeg si det er langt mer sannsynlig enn det var.

Senere i intervjuet utdypet han at han ikke bryr seg så mye om hvilket medium som blir brukt for å presentere universet han har bygget med rollespillet sitt, men at forskjellige ting blir viktige etterhvert som man skifter mellom mediumene.

– Jeg har innsett i løpet av årene at man må tilpasse seg mediet man jobber med for at det skal gjøre jobben sin skikkelig. Det jeg ville gjort i penn-og-papir rollespillet mitt, for eksempel, er svært annerledes enn hva jeg ville gjort under utviklingen av et tv-spill

– Nå som jeg har gått mellom dem en stund, ser jeg at ting som er lettere å gjøre i penn-og-papir versjonen jeg aldri ville prøvd innen tv-spill, men det er også ting man kan gjøre med tv-spill som har langt større nedslagkraft enn NOE jeg kunne drømt opp i min versjon.

– Og det samme vil være sant om vi oversetter universet til film.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.