Skrive for Spill.no?
0

Skrive for Spill.no?

jul 15 Alexander Lund  

Har du en god skrivepenn og har lyst til å vise frem dine kunnskaper for et femsifret antall lesere? Da er dette kanskje noe for deg?

Spill.no er en av Norges største uavhengige nettside for spill og drives av engasjerte mennesker som har lyst til å fortelle om spill. Aktiviteten på nettsiden har vært ujevnt den siste tiden, derfor søker vi flere spillentusiaster og gamere som har lyst til å drive med spill.

Hvis du har tid til å skrive en artikkel tre-fire ganger i måneden så kan du søke. Du må ha en nyere generasjon konsoll eller en god PC, resten fikser vi.

Vi kan dessverre ikke tilby lønnet arbeid, men vi kan friste med både gratis spill og jobbreiser. pluss at dette er glimrende sted å starte hvis du vil ha en fot innenfor bransjen.

Hvis du er interessert, send en email til tommy@spill.no og fortell litt om deg selv, og noen linjer om din favoritt spillopplevelse .

Inkluder konsoll i emailen.

Vi ser på innsendinger fortløpende ????

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill