Skriver musikk med Bungie
0

Skriver musikk med Bungie

jul 08 Spill.no  

Ex-Beatle Paul McCartney har tvitret følgende: “Jeg er veldig begeistret over å skrive spillmusikk sammen med Bungie, studioet som lagde Halo”. Den siste delen av tweeten regner vi med er til McCartneys jevngamle venner. 

Bungie har skrevet kontrakt med Activision om å lage et firetalls actionspill i Sci-Fi-sjangeren, og det er dermed grunn til å tro at den levende legendens kreasjoner vil kunne høres i disse. 

Tidligere i år uttalte McCartney i et intervju til tyske Die Zeit at han jobbet med musikk til et spill, og sa at han var begeistret for prosjektet og spillbransjen som helhet. Han sa også at han trodde det ville være første gang hans musikk ville bli hørt av den oppvoksende generasjonen.

Her er muligens musikanten en smule beskjeden, for veteranen har allerede gjort en briljant opptreden med The Beatles: Rock Band. Spillet med McCartneys ferske komposisjoner kan godt vise seg å være Destiny, som skal lanseres neste høst til Xbox 360 og arvtageren. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.