To nye figurer i Dota 2
0

To nye figurer i Dota 2

jul 09 Spill.no  

En ny ukentlig oppdatering har lagt til figurene Thrall the Disruptor og Dirge the Undying til utvalget i strategirollespillet Dota 2.

Strøm og zombier

Thrall the Disruptor byr på et bredt spekter av elektrisitetsrelaterte angrep, som Tesla-coils som trekkes opp fra jorden og AoE-angrep med gradvis økende skade over tid, i tillegg til muligheten til å teleportere motstandere.

Thrall the Disruptor

Dirge the Undying satser på zombier i stedet for elektrisitet, og har en rekke angrep som i tillegg til å skade fienden, også helbreder ham selv eller andre vennlige enheter. Dirge kan slenge ut en gravstein som pusser zombier direkte på motstandere i nærheten, og kan endre form til et supermonster med en svekkende aura rundt seg.

Dirge the Disruptor

Dota 2 utvikles av Valve for PC og Mac, og vil distribueres via Steam når det lanseres en gang i løpet av 2012. Du kan registrere deg for betatesting HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.