Slik blir Modern Warfare 3!
0

Slik blir Modern Warfare 3!

mai 14 Spill.no  

Spillbloggen Kotaku har de siste dagene fått kloa i masse informasjon om det kommende skytespillet Call of Duty: Modern Warfare 3.

Storbyaction

Ifølge Kotaku skal spillet lanseres 8. november i år, og kampanjedelen vil ta oss med til storbyer som New York, Paris, London og Dubai. Informasjonen Kotaku har fått tilgang til avslører at treeren fortsetter der toeren avsluttet. USA er under beleiring av russiske styrker, Makarov er fortsatt på frifot, og Kaptein MacTavish og Kaptein Price er på rømmen sammen med sin russiske informant. Kotaku avslører hele handlingen i spillet i detalj i denne linken, men vi har ikke tenkt å røpe noe mer enn det vi har sagt nå for å bevare spenningen for de som ikke vil få spolert handlingen på forhånd.

Flerspillermodusen blir selvsagt sentral i det nye spillet. Kotaku har fått tak i en liste over kartene i flerspillermodusen, de har fått følgende navn: Alpha, Alps, Bootleg, Bravo, Brooklyn, Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza 2, Radar, Seatown, Underground og Village. Specs Ops-modusen vender tilbake, og en ny survival mode lignende Firefight-modusen i Halo-spillene skal også være med i det nye spillet.

Activision Blizzard har sluppet en rekke trailere til spillet i kjølvannet av lekkasjen hos Kotaku, her kan du se alle fire teaser-trailerne klipt sammen til en lang trailer:

Her er en video med diverse konsepttegninger og lydklipp fra spillet:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.