Søndagstapas
0

Søndagstapas

mai 15 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår flotte søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt action i den ellers ganske trøtte og trege søndagen. Alt fra de største annonseringene til de minste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som tar vi også gjerne imot både ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med annonseringen av «Hitman: Absolution», før vi får nok et heseblesende blikk på «Ace Combat: Assault Horizon». Deretter blir duket for annonseringen av «SoulCalibur V», før turen går til til «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Mot slutten får vi så ny info og trailer fra «Diablo III», samt to flotte lanseringstrailere til «The Witcher 2: Assassin’s of Kings». Det hele avsluttes så med en morsom liten trailer fra «Xbox Live»-spillet «Sequence».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

Agent 47 på vei tilbake

Det har lenge vært rykter rundt det neste spillet i danske IO Interactives «Hitman»-serie. Det har ikke akkurat vært noen stor hemmelighet at IO Interactive og Square Enix, siden de kjøpte opp Eidos i 2009, har jobbet med neste ledd i den høyt elskede serien. De siste månedene har også teamet hos IO Interactive lagt ut mange hint til en kommende oppfølger gjennom nettstedet twitter. Denne uke ble det endelig konfirmert at det neste «Hitman»-spillet vil bli kalt «Hitman: Absolution». Riktignok er det fortsatt veldig lite informasjon å finne om spillet. Mer er å forvente i løpet av E3 som går av stabelen i starten av juni. Midlertidig kan man jo sjekke ut den noe korte annonserings-traileren, som kan ses under.

 

«Hitman: Absolution» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Haien kommer

Flyspill med en blanding av arkade og simulatorelementer har for lengst gått forbi sin storhetstid. Det stopper riktignok ikke meg fra å få hakeslipp hver gang Namco slipper en ny trailer til sitt kommende «Ace Combat: Assault Horizon». Elementer som fullhastighets-flyging mellom storbyens bygninger og fullt ødeleggbare flymaskiner med så mye detaljer at man til og med kan se kulehul og sprutende flybensinen. Det er nødvendig og si mer. Bortsett fra at denne uken markerte nok en utrolig trailer til spillet. Denne gangen får vi også litt mer informasjon om spillets handling. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Ace Combat: Assault Horizon» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Det sagnomsuste sverdet

Namcos «SoulCalibur IV» var et av de første virkelig suksessrike sloss-spillene, denne generasjon. Siden den gang har vi derimot fått sterke kandidater innenfor sjangeren som «Street Fighter IV» og nylig lanserte «Mortal Kombat». Det vil ikke derimot si at Namco har gitt opp på en av sine mest populære sjangre. Blant annet jobber utgiveren med flere nye spill innenfor «Tekken»-universet og denne uken ble det endelig annonsert at «SoulCalibur V» er forventet til neste år. Annonseringen kom også med en liten trailer som kan ses under.

 

«SoulCalibur V» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Sjelenes brønn

38 Studios og Big Huge Games jobber om dagen med rollespillet «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Det har vært mye snakk rundt spillet og selskapene og deres legendariske bakmenn. Derimot er 38 Studios en helt ny spillutvikler og da følger også en del tvil. Mange har nemlig lurt veldig på om spillet har noen sjanse til å leve opp til bakmennenes legendariske epos. Det er riktignok lenge til vi virkelig kan bestemme oss, men denne uken slapp i midlertidig 38 Studios og Big Huge Games en skikkelig smakebit av spillet. Smakebiten er en såkalt gameplay-gjennomgang, som kan ses under, og selv om den fortsatt gir et ganske snevert syn på spillet, lover det foreløpig ganske godt.

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Nye følgesvenner

Blizzards kommende «Diablo III» er et spill som mange PC-spillere har ventet på i over ti år nå og det medfølger selvfølgelig skyhøye forventninger. Blizzard holder fortsatt mange av kortene nærme brystet, men denne uken gikk de detaljert ut om spillets såkalte «Followers»-system. Det nye systemet vil ta over for forgjengerens leiesoldat-system. Det nye systemet er formet rundt tre spesifikke karakterer, som forøvrig er «Scoundrel», «Templar» og «Enchantress». Det nye systemet vil også integrere karakterene i den overliggende handlingen og Blizzard lover at karakterenes bakhistorie kan videre utforskes gjennom et egne handlingstrær. Det nye systemer er som forgjengerens også helt valgfritt og man kan selv bestemme hvor mye man vil bruke de nye karakterene. For å illustrere hvordan de tre forskjellige karakterene fungerer i kamp slapp også Blizzard, denne uken, en liten trailer. Traileren kan, som vanlig, ses under.

 

«Diablo III» har ingen definitiv slippdato. Spillet kommer foreløpig kun til PC.

Heksemannen er rett rundt hjørnet

Polske CD Project Red overbeviste mange med «The Witcher» fra 2007 og hvis du er blant dem med en skikkelig gamer-PC, kan det se ut som «The Witcher 2: Assassin’s of Kings» kan bli et av årets største rollespill. Spillet skal slippes til uke og det er i den anledningen at vi nå finner en rekke lanseringstrailere rundt omkring på nettet. Under kan du se to av de jeg likte best.

 

 

«The Witcher 2: Assassin’s Of Kings» har egentlig slippdato 17 mai 2011, men på grunn av diverse feiringer her tillands kan det være vanskelig å finne spillet i butikk før den 18. Spillet kommer foreløpig kun til PC.

«Sequence»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en humoristisk og ganske selvironisk trailer fra det kommende «Xbox Live»-spillet «Sequence».

 

«Sequence» er allerede ute og kan kun skaffes over Xbox Live.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.