Slik fungerer Half-Life 2 med Oculus Rift
0

Slik fungerer Half-Life 2 med Oculus Rift

feb 04 Spill.no  

En av de mest spennende teknologiske nyvinningene på vei er Oculus Rift, et Kickstarter-finansiert virtual reality-headsett som både Valve og id Software har hyllet tidligere. Nå har en fyr med utviklerverktøy laget en modifikasjon slik at headsettet fungerer med PC-klassikeren Half-Life 2.

Bevegelsessensor

I videoen under kan du se hvordan det ser ut når Nathan Andrews spiller Half-Life 2 med sin egen modifikasjon. Vi kan umiddelbart fastslå at her lønner det seg å holde god avstand med mindre man vil ha løpet til et plastgevær rett i fleisen.

Se Half-Life 2 modifisert for bruk med Oculus Rift her:

Oculus Rift ble en suksess på Kickstarter, der utviklerne opprinnelig bad om 250.000 dollar for å få prosjektet i gang. De endte opp med 2,4 millioner dollar og over 7000 mennesker hadde donert nok penger til å motta eget utviklersett. Lanseringsdato for brillene er ikke satt ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.