Slutt på Microsoft-poeng
0

Slutt på Microsoft-poeng

jan 25 Spill.no  

Nettstedet Inside Mobile Apps har vært i kontakt med en kilde som hevder at Microsoft kutter poengvalutaen som benyttes på Xbox Live.

Pengene skal rå

Ifølge nettstedet kommer den veletablerte betalingsordningen, hvor man kjøper Microsoft-poeng for å betale for Xbox Live-artikler, til å fases ut allerede i år, både for Xbox 360, Windows-telefoner og Zune-butikken. Videre spekuleres det i at Microsoft planlegger å gå over til betaling med lokal valuta, slik vi kjenner fra for eksempel Sonys Playstation Store. De som har poeng igjen når ordningen endres, vil ifølge Inside Mobile Apps’ kilde får disse konvertert til penger.

Microsoft skal allerede ha tatt kontakt med app-utviklere for Windows-telefoner om å planlegge i forhold til disse endringene, men har ingen offisiell kommentar til det de omtaler som “spekulasjoner”.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.