Snart kan du vende tilbake til ødemarken
0

Snart kan du vende tilbake til ødemarken

feb 20 Spill.no  

Mange år har gått siden rollespillet Wasteland tok PC-spillere med storm i 1988, og den dag i dag står vi fortsatt uten en offisiell oppfølger til det populære spillet. Gjengen i inXile Entertainment kunne nylig komme med en betryggende annonsering til de som lengter etter et nytt Wasteland-spill – Wasteland 2 er snart ferdig utviklet.

Wasteland 2 er for øyeblikket i en lukket betafase, og responsen inXile Entertainment har fått fra betatesterne skal ha vært svært hjelpsom. Rundt 2300 rapporter om problemer eller potensielle forbedringer har blitt rapportert inn til utviklerne, som i skrivende stund skal ha gjort noe med 1100 av dem. I tillegg driver inXile stadig og finpusser og endrer på spillet, noe en ny oppdatering som kommer på mandag vitner på.

Ifølge inXile er Wasteland 2 snart klar for utgivelse. Utviklerne går inn i den siste utviklingsfasen, som vil si at de i løpet av tre måneder skal være helt ferdig med alle aspektene ved spillet, for så å gå videre til en intensiv bug-fjerningsprosess.

inXile tør ikke å annonsere en konkret lanseringsdato for Wasteland 2 riktig ennå, men ut fra deres nyeste statusrapport ser det ut til at fansen snart kan vende tilbake til ødemarken de har lengtet etter helt siden 1988.

Kilde: PC Gamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.