Snikmorder-laget snakker ut
0

Snikmorder-laget snakker ut

aug 12 Spill.no  

Selv om det bare har gått litt under et år siden «Assassin’s Creed II» er det nok mange som allerede kunne tenke seg å dra tilbake til den italienske renessansen for enda et skikkelig snikmorder-eventyr. Det er heldigvis ikke så lenge til vi får sjansen til nettopp det når «Assassin’s Creed: Brotherhood» slippes litt senere i år.

 

«Asssassin’s Creed: Brotherhood» er satt rett etter fjorårets innspill og fortsetter Ezios historie. Han har nå blitt en mester av sitt yrke og bestemmer seg derfor for å samle sammen et brorskap av snikmordere i sin kamp mot tempelridderne. Blant spillets forbedringer har utviklerne hos Ubisoft Montreal lovet et mer dynamisk og raskere kampsystem, samt en flunkende ny flerspillerdel. Vi kan forvente masse mer informasjon rundt spillet i de kommende ukene og i går kveld slapp Ubisoft også den første utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

Se flere bilder fra «Assassin’s Creed: Brotherhood» på neste side.

 

«Assassin’s Creed: Brotherhood» har slippdato 19 november 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.