Søndagstapas
0

Søndagstapas

apr 22 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med en saftig bit «Sorcery», før vi får en detaljrik smak på flerspiller-moduset til «Ghost Recon: Future Soldier». Deretter får vi den første smakebiten på «Star Trek» og «Mercenary Ops», før det blir blodig med «Prototype 2». Mot slutten blir det så strategisk krydret med «Legends of Pegasus», før det hele avsluttes med en søt liten dessert fra «Torchlight II».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Sorcery»

Sonys har satset stort på sin bevegelseskontroller, Playstation Move. Derimot har vi sett lite til titler som utnytter kontrolleren til det fulle. Håpet ligger for øyeblikket i The Workshop og Sony Santa Monica Studios kommende «Sorcery», som imponerte stort da det først ble vist under E3 i 2010. Spillet vil la spillerne bruke kontrollen som en slags tryllestav og utfordre spillernes kreative sider ved muligheten til et hav av magiske kombinasjoner. Selve handlingen har det vært lite informasjon om, helt til nå ihvertfall. Denne uken slapp nemlig Sony en såkalt «story»-trailer til spillet hvor vi får et litt bedre innblikk i magiker-guttens kommende eventyr. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Sorcery» har slippdato 23 mai 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Ghost Recon: Future Soldier»

Ubisofts «Ghost Recon: Future Soldier» har samlet et stort momentum de siste månedene og mange gamere begynner nok å bli ivrige etter å få fingrene i spillet. Noe de nå får sjangsen til. Denne uken startet nemlig beta-testingen til det taktiske skytespillet. For å være med må man enten være en eier av «Splinter Cell: Conviction», ha forhåndsbestilt «Ghost Recon: Future Soldier» eller hvert en av de heldige få som ble invitert. Det er selvfølgelig spillets flerspillerdel som er i fokus for testen og det er med dette i tankene at Ubisoft, denne uken, slapp et knippe videoer for å forberede spillerne. Se videoene under.

 

 

«Ghost Recon: Future Soldier» har slippdato 24 mai 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Star Trek»

«Star Trek» var en av de større kinofilmene sommeren 2009 og det er heller ingen hemmelighet at Paramount Pictures for tiden jobber med en oppfølger. Derimot var det ganske store nyheter da vi, denne uken, endelig fikk se den første traileren til det kommende spillet basert på filmene. Spillet skal visstnok ta sted mellom 2009s storfilm og den enda ikke navngitte oppfølgeren. Veteran-utvikleren Digital Extremes har fått det store ansvaret med å utvikle spillet og det blir spennende å se om de kan overvinne filmlisens-forbannelsen. Den medfølgende traileren gir i det minste et godt førsteinntrykk. Se traileren under.

 

«Star Trek» har antydet slippdato første kvartal 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Mercenary Ops»

Epic Games har hatt stor suksess og vekst denne generasjonen. Mest prominent er nok «Gears of War»-serien, men ved å trekke andre studioer inn i varmen har de også gjort suksess som med People Can Flys «Bulletstorm». Nå er det den østlige grenen eller mer konkret Yingpei Games, tidligere kjent som Epic Games China, sin tur. Denne uken ble nemlig «Mercenary Ops» annonsert. Spillet, som er et tredjepersons skytespill, har allerede blitt kalt en blanding av «Gears of War» og «Call of Duty» og er så langt kun annonsert til PC. Se annonseringstraileren under.

 

«Mercenary Ops» har antydet slippdato sommeren 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Prototype 2»

Radical Entertainments «Prototype» var, ihvertfall i mine øyne, et av de større høydepunktene for spillåret 2009. Oppfølgeren, «Prototype 2», lanseres til uken og jeg gleder meg ihvertfall stort til å slippe James Heller løs i New York Citys gater. Utviklerne hos Radical Entertainment har lagt mye fokus på å utvide spillet med nye ferdigheter. Deriblant finner vi den mye etterspurte «Pack Leader»-ferdigheten. Det er også denne som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken, samt en videogjennomgang, kan ses under.

 

 

«Prototype 2» har slippdato 24 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Legends of Pegasus»

Novacore Studios og Kalypso Media jobber for tiden med «Legends of Pegasus». Spillet er et såkalt 4X strategispill satt til verdensrommet og gir spillerne et helt univers å kapre, utvikle og krige om. Videre lover Novacore Studios masser av muligheter til å spesiallage alt fra byer til romskip. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Legends of Pegasus» har slippdato 29 mai 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Torchlight II»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med åpnings-sekvensen til action-rollespillet «Torchlight II». Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Torchlight II» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.