Søndagstapas
0

Søndagstapas

mai 27 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Utviklerdagbok fra «Dust 514».

  2. Utviklerdagbok fra «Defiance».

  3. Utviklerdagbok fra «XCOM: Enemy Unknown».

  4. Debut-traileren til «Kickbeat».

  5. Siste trailer fra «Steel Battalion: Heavy Armor».

  6. Detaljrik gjennomgangstrailer fra «Sleeping Dogs».

  7. Debut-traileren til «Dark».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«DUST 514»

CCP Games har gjort stor suksess med deres MMO-spill «Eve Online» og nå er de snart klare til å utvide «Eve Online»-universet med «Dust 514». Ideen er å koble spillene opp mot hverandre slik at de vil ha direkte innvirkning på hverandre. «Dust 514» er riktignok i en helt annen gate. For mens «Eve Online» er en romskips-simulator til PC, er «Dust 514» et førstepersons skytespill til Playstation 3. Se den siste utviklerdagboken fra «Dust 514» under.

 

 

«Dust 514» har slippdato 30 juni 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Defiance»

Den amerikanske tv-kanalen Syfy har gått sammen med MMO-utvikleren Trion Worlds for å utvikle en tv-serie og et MMO-spill. Syfy håper at spillet og tv-serien vil skape en synergi som vil trekke med seg både spillere og tv-tittere på en unik måte. «Defiance» er satt til en nær fremtid hvor store utenomjordiske skip har krasjet i jorden og hvor mennesker og romvesener lever side ved side. Se den første utviklerdagboken fra «Defiance» under.

 

«Defiance» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«XCOM: Enemy Unknown»

Firaxis Games jobber for tiden med «XCOM: Enemy Unknown». Spillet er en såkalt «remake» og det originale spillet, som først ble sluppet i 1994, regnes av mange for å være det beste inne taktisk-strategi. En stor del av av spillets aspekter er basert rundt nøye planlegging. Ikke bare i hvordan du skal ta ned en fiende, men også hvordan du skal bygge basen din og hva slags teknologier du vil fokusere på. Det er nettopp dette Firaxis Games snakker mer om i den siste utvikleragboken fra spillet, som kan ses under.

 

«XCOM: Enemy Unknow» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Kickbeat»

Zen Studios er nok mest kjent for sine pinball-spill, men nå vil de også bryne seg på musikk-sjangeren. Denne uken annonserte de nemlig «Kickbeat». Det som derimot skiller «Kickbeat» fra andre rytmiske musikkspill er at hele spillet er basert rundt kampkunst. Zen Studios har også valgt å gå bort ifra det linjerte grensesnittet vi er vant til å se i slike spill. Istedet skal spillerne reagere på tredimensjonale karakterer som rytmisk vil prøve å angripe spilleren. Se debut-traileren fra spillet under.

 

«Kickbeat» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Playstation Vita.

«Steel Battalion: Heavy Armor»

From Software har de siste årene gjort stor suksess med rollespillene «Demon’s Souls» og «Dark Souls». Deres neste tittel er derimot satt til en ganske annerledes sjanger. From Software jobber nemlig med «Steel Battalion: Heavy Armor», som er et retro-futuristisk action-spill basert på tobente tankser. Spillet er også bygget rundt Microsofts Kinect og er derfor eksklusivt til Xbox 360. Den siste traileren til spillet, som kan ses under, gir oss noen eksempler på hvordan spillet tar i bruk Kinect-kontrolleren.

 

«Steel Battalion: Heavy Armor» har slippdato 22 juni 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Sleeping Dogs»

Tross mange utviklerproblemer og utgiverskifter ligger fortsatt United Front Games og Square Enixs «Sleeping Dogs» høyt på min personlige liste av kommende titler. Spillet er et åpenverden action-spill satt til storbyen Hong Kong og vil ta oss med inn triadens mørke verden. Det er heller ikke mangel på såkalt åpent innhold som åpenverden-spill er så kjente for i «Sleeping Dogs». For å gi et overblikk av hva man kan oppleve i spillet har Square-Enix og United Front Games sluppet en detaljrik trailer. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Sleeping Dogs» har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Dark»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med debut-traileren til Realmforges kommende vampyr-spill «Dark». Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Dark» har antydet slippdato tidlig 2013. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.