Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 15 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Gameplay-oversikt fra «R.A.W: Realms of Ancient War».

  2. Den siste traileren fra «007 Legends».

  3. Den siste utviklerdagboken fra «Chivalry: Medieval Warfare».

  4. To nye gameplay-videoer fra «ZombiU».

  5. Den første utviklerdagboken fra «Beyond: Two Souls».

  6. En splitter ny mellomsekvens fra «The Last of Us».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«R.A.W: Realms of Ancient War»

Wizarbox jobber for tiden med «R.A.W: Realms of Ancient War». Spillet er et actionrollespill ikke ulikt Blizzards «Diablo III». Riktignok har utviklerne tidligere sagt at spillets fokus skal være på action og ikke på rollespill. Det vil ikke derimot si at spillet er fattig på rollespill-elementer. Kjente og kjære systemer som «loot» og karakterutvikling er nemlig godt representert. Se bare den siste gameplay-oversikten fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«R.A.W: Realms of Ancient War» har foreløping ingen slippdato. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«007 Legends»

Den britiske utvikleren Eurocom har de siste årene vært spesielt fokusert på James Bond-lisensen. Det er nemlig de som står bak de oppdaterte versjonene av Rares klassiske «Goldeneye 007». Deres neste prosjekt følger i samme bane, men denne gangen tar den for seg filmer som enda ikke har fått spill basert på seg. «007 Legends» vil nemlig fortelle handlingen fra seks forskjellige bond-filmer, hvorav tre, så langt, har blitt avslørt. «Moonraker» var første ut og denne uken ble det kjent at den andre filmen er «On Her Majesty’s Secret Service». Annonseringen kom med traileren som kan ses under.

 

«007 Legends» har slippdato 19 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Chivalry: Medieval Warfare»

Nykommerne hos Torn Banner Studios vil snart debutere med «Chivalry: Medieval Warfare». Spillet er riktignok basert på «Half-Life 2»-modifikasjonen «Age of Chivalry», men utviklerne lover et oppdatert og utvidet gameplay. For å gi et bedre overblikk over hva «Chivalry: Medieval Warfare» egentlig er, har utviklerne nå sluppet en utviklerdagbok som gir oss litt mer generell oversikt. Videoen kan ses under.

 

«Chivalry: Medieval Warfare» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«ZombieU»

Ubisofts «ZombiU» var en av de store overraskelsene under årets E3-messe litt tidligere i år. Spillet på en måte et førstepersons skytespill. For selv om spillet spilles fra en førstepersons-vinkel og man har skytevåpen, er fokuset her helt tydelig på overlevelse og ikke på det å skyte ned flest mulig zombier. Blant annet har spillets karakterer kun et liv og hvis karakteren din dør må man begynne på nytt med en ny karakter. Denne uken slapp Ubisoft to gameplay-videoer fra spillet. Disse kan selvfølgelig ses under.

 

 

«ZombiU» er så langt kun annonsert til Nintendos Wii U og er forventet rundt lanseringen av konsollen.

«Beyond: Two Souls»

David Cage og Quantic Dream har skapt seg et navn rundt det å skape unike titler med et fokus på dype handlinger. De hadde stor suksess med «Heavy Rain» i 2010 og nå vil de prøve å ta mediet enda et stykke lenger med «Beyond: Two Souls». Spillet vil følge Jodie Holmes, som har en spesiell kobling med en overnaturlig entitet, gjennom 15 år av hennes liv. Jodie blir spilt av Ellen Page både gjennom stemmeskuespill og motion capture. Det er også motion capture sesjonene som er i fokus i den første utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Beyond: Two Souls» har antydet slippdato første kvartal 2013. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«The Last of Us»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste videoen fra Naughty Dogs høyst etterlengtede «The Last of Us». Videoen, som er en av mellomsekvensene fra spillet, kan ses under.

 

«The Last of Us» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.