Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 02 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Ny gjennomgangsvideo og utviklerdagbok fra «Assassin’s Creed III».

  2. Den siste traileren fra «Borderlands 2».

  3. Den siste traileren fra «End of Nations».

  4. Utviklerdagbok fra «Hitman: Absolution».

  5. Flerspiller-trailer fra «Aliens: Colonial Marines».

  6. Den siste traileren fra «Strike Suit Zero».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Assassin’s Creed III»

Ubisofts «Assassin’s Creed III» er helt klart et av årets aller mest etterlengtede spill. Noen har kanskje gått seg lei på «Assassin’s Creed»-formelen, men Ubisoft lover at «Assassin’s Creed III» er bygget opp fra bunnen av. Det er riktignok fortsatt veldig gjenkjennelig, men spillet byr på mange aspekter som enten er meget forbedret eller rett og slett helt nye for spillserien. Blant de helt nye finner vi spillets marine-del som lar spillerne kontrollere et stort krigskip. Det er også denne delen av spillet som er i fokus i den siste gjennomgangsvideoen fra spillet. Se den nye videoen samt den siste utviklerdagboken fra spillet under.

 

 

«Assassin’s Creed III» har slippdato 31 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Borderlands 2»

Gearbox Softwares «Borderlands» fra 2009 ble godt mottatt av både FPS-fans og rollespill-fans og forventningene er selvfølgelig store for oppfølgeren, som er forventet litt senere i år. «Borderlands 2» tar sted fem år etter originalen og vil introdusere fire nye spillbare karakterer. Vi har tidligere sett hva slags syn spillets antagonist, Handsome Jack, har på de fire hovedpersonene. Denne uken er det derimot den litt rare, men mye mer lune, Sir Hammerlocks tur til introdusere oss til de nye karakterene samt store deler av spillverdenen. Se traileren under.

 

«Borderlands 2» har slippdato 21 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«End of Nations»

Petroglyph Games og Trion Worlds prøver å fornye sanntids-strategi med deres kommende «End of Nations». Dette vil de gjøre ved å blande inn elementer fra «MMO»-spill inn i sjangeren. Massive kamper over en «persistent» verden og karakterprogresjon er blant de viktigste elementene. For mange er det nok derimot muligheten til å spesialtilpasse sin egen hær som vil trekke mest oppmerksomhet. Man vil nemlig kunne kontrollere hvilke enheter man vil fokusere på, hvordan de blir utrystet og til og med hva slags farger de har. Det er også spillets tilpasnings-muligheter som er i fokus i den siste traileren fra spillet. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«End of Nations» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Hitman: Absolution»

For et par uker siden annonserte IO Interactive at de ville inkludere et såkalt «Contracts»-modus i deres kommende «Hitman: Absolution». Det nye moduset skal visstnok la spillerne selv skape sine egne oppdrag innenfor spillet. Som deretter kan deles med venner og resten av verden for å se hvem som klarer å mestre oppdraget. Ved å inkludere dette moduset håper IO Interactive at de klarer å bringe både kreative og sosiale elementer til spillet. For å få et bedre innblikk i hvordan «Contracts»-moduset fungerer og jobben som ligger bak det er det bare å sjekke ut den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«Hitman: Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Aliens: Colonial Marines»

Gearbox Software mener de skjøt gullfuglen da de fikk rettighetene til å lage et spill basert på «Aliens»-filmene. Spillet, som blir kalt «Aliens: Colonial Marines», vil være satt etter James Camerons «Aliens» fra 1986 og vil gi oss ny innsikt i hva som skjedde etter filmen. Likevel er ikke det alt «Aliens: Colonial Marines» har å by på. Gearbox Software lover nemlig også et fullt spekter av flerspiller-moduser for både samarbeids-spilling og konkurranse-spilling. Blant disse modusene finner vi også nyannonserte «Escape», som vi blir introdusert til i den siste traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Aliens: Colonial Marines» har slippdato 12 februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Strike Suit Zero»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren til indie-spillet «Strike Suit Zero».

 

«Strike Suit Zero» har antydet slippdato høsten 2012. Spillet kommer kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.