Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 30 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Ett lite knippe trailere fra «Dishonored».

  2. Den siste traileren fra «Resident Evil 6».

  3. Den siste utviklerdagboken fra «Forza Horizon».

  4. Gameplay-video fra «Halo 4».

  5. Den siste traileren fra «Assassin’s Creed III».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Dishonored»

Arkane Studios og Bethesda Sofworks er snart klare med «Dishonored». Spillet er et slags FPS/RPG som er satt til byen Dunwall. Byen er sterkt inspirert av 1800-tallets London full av klasseskiller i alt fra skitne slummer til opp-pyntede slott. Den unike settingen gir oss utviklerne muligheten til å befolke byen med en rekke spesielle karakterer. Det er også noen av disse karakterene vi får ett svært atmosfærisk inntrykk av i de siste videoen fra spillet. Videoene kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

«Dishonored» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resident Evil 6»

Capcoms «Resident Evil 6» er nå rett rundt hjørnet og selv om det har vært en del diskusjoner rundt hvorvidt spillet oppfyller visse «krav» er det nok mange som gleder seg til tittelen. Spillet vil la spillerne ta kontroll over tre forskjellige karakterer. Her finner vi gamle kjenninger som Chris Redfield og Leon S. Kennedy, samt nykommeren Jake Muller. Denne uken slapp Capcom en oversatt versjon av traileren fra Tokyo Game Show, som gikk av stabelen forrige uke. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Resident Evil 6» har slippdato 2 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet noe senere.

«Forza Horizon»

Turn 10 Studios «Forza»-serie har gjort stor suksess med sin ultrarealistiske kjøresimulasjon. Kommende «Forza Horizon», som forøvrig er utviklet av Playground Games, snur derimot formelen på hodet. Det eksisterer nok en del skeptisisme rundt spillets såkalte arcade-stil. Dog er nok mange som likevel gleder seg til å oppleve et «Forza»-spill i en åpen verden. Det er også hvordan utviklerne har taklet utfordringen rundt det å skape en åpen verden som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«Forza Horizon» har slippdato 23 oktober 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Halo 4»

343 Studios og Microsoft Game Studios jobber for tiden med «Halo 4». Det var nok en del fans av «Halo»-serien som ble skuffet da den originale utvikleren, Bungie, valgte å forlate skuta. Derimot virker det som om 343 Studios har gjort mye for å overbevise skeptikerne. Blant annet fikk spillet veldig god mottagelse under årets E3-messe tidligere i år. Denne uken slapp 343 Studios og Microsoft Game Studios en ganske heftig gameplay-video fra «Halo 4». Se videoen under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Assassin’s Creed III»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren fra «Assassin’s Creed III». Se traileren under.

 

«Assassin’s Creed III» har slippdato 31 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon er forventet 23 november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.