Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 18 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. To utviklerdagbøker og en ny gameplay-video fra «DMC: Devil May Cry».

  2. Ny trailer fra «Hitman Absolution».

  3. Lanseringstrailer og ny gameplay-video fra «ZombiU».

  4. Nok en outfit-trailer fra «Planetside 2».

  5. Pitch-videoen til «Sui Generis».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«DMC: Devil May Cry»

Capcom valgte å gå til Ninja Theory for å utvikle det nyeste «Devil May Cry»-spillet. «DMC: Devil May Cry», som spillet blir kalt, regnes for å være en slags omstart eller alternativ tolkning på den etablerte serien. Dante er tilbake, dog i en litt yngre form, og har med seg et knippe både nye og gamle karakterer. Denne uken har vi to utviklerdagbøker som introduserer oss til noen av sidekarakterene og skuespillerne bak dem, samt en ny gameplay-video fra spillet. Alle videoene kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

«DMC: Devil May Cry» har slippdato 15 januar 2013. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Hitman Absolution»

IO Interactives høyt forventede «Hitman Absolution» er nå rett rundt hjørnet. Spillet har så langt fått en haug fortreffelige trailere og tidligere denne uken viste vi også fram den heftige lanseringstraileren til spillet. Blant trailerne til spillet har vi derimot også funnet en rekke såkalte ICA filer som gir oss bakgrunns informasjon om spillets mer fremragende karakterer. Den siste av disse ble også sluppet denne uken og det er selvfølgelig den enestående Agent 47 som endelig står i fokus. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Hitman Absolution» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«ZombiU»

Ubisofts «ZombiU» er en av de absolutt mest etterlengtede titlene til Nintendos kommende Wii U-konsoll. Spillet lanseres sammen med den nye konsollen i slutten av måneden og fans av både zombier og survival har nok mye å glede seg til her. «ZombiU» vil nemlig gi spillerne muligheten til å utforske et zombie-infestert London. Med et liv til rådighet og fattig på ressurser, må spillerne lete etter alt fra mat til kuler for å kunne overleve. Denne uken slapp Ubisoft lanseringstraileren til spillet. Du kan se denne, samt en ny gameplay-video, under.

 

 

«ZombiU» har slippdato 30 november 2012. Spillet kommer kun til WiiU.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainment, også kjent som SOE, er straks klare med «Planetside 2». Spillet, som er et såkalt MMOFPS eller Massivly Multiplayer Online First Person Shooter, slippes nemlig til uken og både MMO-fans og FPS-fans har mye å glede seg til her. Spillet er satt til en fremtid hvor de tre maktene, Terran Republic, New Conglomerate og Vanu Sovereignty kjemper over planeten Auraxis. Denne uken slapp Sony Online Entertainment nok en «outfit»-trailer til spillet. Se traileren under.

 

«Planetside 2» har slippdato 20 november 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Sui Generis»

Forrige uke ga Spill.no-brukeren Bamboocha meg et tips om Bare Mettle Entertainments «Sui Generis» og denne uken velger jeg derfor å avslutte med det. Spillet er for øyeblikket på kickstarter, men det er har ikke fått den oppmerksomheten den trenger og ihvertfall ikke den oppmerksomheten det fortjener. Bare Mettle Entertainment har for det meste fokusert på teknologien bak motoren sin og skal vi tro pitch-videoen er denne teknologien ganske imponerende. Du kan sjekke ut kickstarteren dems her. Videoen kan selvfølgelig også ses under.

 

«Sui Generis» har foreløpig ingen slippdato eller annonserte plattformer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.