Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 10 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt rabalder i den ellers ganske så trøtte og kjedelige søndagen. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de aller fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med video fra «SoulCalibur V», før vi får mer fra Id Software og «Rage». Deretter blir det filmrelasjoner i «Lord of the Rings: War in the North», før vi ser på stjernene i «Driver: San Francisco». Mot slutten blir det så nok en utviklerdagbok fra «Deus Ex: Human Revolution», før vi får første titt på «Planetside 2». Det hele avsluttes så med en morsom liten video fra Break.com og Nathan Fillion.

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«SoulCalibur V»

Namco Bandais «SoulCalibur»-serie har lenge vært en favoritt blant både hardbarka sloss-spillfans og nykommere. Tidligere i år ble også seriens neste tittel annonsert, nemlig «SoulCalibur V». Spillet skal denne gangen være satt hele 17 år etter forgjengeren og utviklerne lover med det en rekke nye karakterer. Deriblant finner vi også spillets nye hovedkarakter, Patroklos. Denne uken slapp Namco Bandai en såkalt «bak scenen»-video til spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Soul Calibur V» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Rage»

Id Software, mest kjent som skaperne bak «Doom» og «Quake», bryner seg i årets kommende «Rage» på en postapokalyptisk-verden. Id Software har også lagt mange tankekrefter bak denne, nå om dagen, noe oppbrukte settingen. Helt hvordan det hele er sammensatt får vi ikke se før i oktober, men denne uken slapp i det minste Id Software ut en ny utviklerdagbok fra spillet, som kan ses under. Denne går inn på nettopp hvordan de har prøvd å skape en postapokalyptisk-verden som er tro til Id Softwares kjennetegn.

 

«Rage» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Lord of the Rings: War in the North»

Snowblind Studios og Warner Bros. Interactive jobber om dagen med «Lord of the Rings: War in the North». Spillet lover en ny vri på Tolkiens legendariske epos og er blant annet fylt med nye karakterer og en helt ny handling. Det vil ikke derimot si at Snowblind og Warner Bros har glemt den originale trilogiens innvirkning. Denne uken slapp de nemlig en trailer som gir oss noen knutepunkt mellom spillets nye handling og Peter Jacksons storslåtte filmer. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Lord of the Rings: War in the North» har antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC

«Driver: San Francisco»

Ubisoft Reflections kommer i år ut med et nytt spill i sin suksessrike «Driver»-serie. Spillet, som forøvrig heter «Driver: San Francisco», skal gjøre mange ting annerledes for serien. Blant annet vil spillet være satt til en komatosedrøm hvor tanner kan magisk hoppe fra bil til bil. Det vil ikke derimot si at Ubisoft Reflections har glemt hvem eller hva som er spillseriens stjerner. Vi snakker selvfølgelig om bilene og kjøregleden. Denne uken slapp de nemlig en trailer som introduserer noen av spillets lisensierte biler og her er det som vanlig amerikanske muskelbiler som er i fokus. Traileren kan ses under.

 

«Driver: San Francisco» har slippdato 1 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii, Nintendo 3DS, Mac og PC.

«Deus Ex: Human Revolution»

Eidos Montreal og Square Enix er snart klare med «Deus Ex: Human Revolution», et spill utviklerne mener kan leve opp til navnet sitt. I likhet med det originale «Deus Ex» har Eidos Montreal fokusert på å gi spillerne mange valgmuligheter når det kommer til hvordan man kan løse situasjonene i spillet. Man kan for eksempel snike seg rundt å unngå konfrontasjon i store deler av spillet. Det vil ikke derimot si at Eidos Montreal har glemt alle de som er ute etter blod. De lover nemlig at å gå på offensiven også vil være en brukbar taktikk. Det er også spillets kampdeler den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under, fokuserer på.

 

«Deus Ex: Human Revolution» har slippdato 26 august 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Planetside 2»

Sony Online Entertainments «Planetside» fra 2003 var et av de første forsøkene på et såkalt MMOFPS (Massively Multiplayer Online First Person Shooter). Spillet slo riktignok ikke helt igjennom, men var likevel et ganske godt forsøk på å fornye en ganske utbrukt sjanger. Nå er uansett Sony Online Entertainment klare for å gi serien nok en sjanse. «Planetside 2» ble først annonsert i 2009, men siden har det vært stille rundt spillet. Denne uken fikk vi derimot den første traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Planetside 2» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer kun til PC.

Fuktige problemer

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en morsom liten video fra Break.com og Nathan Fillion, kjent for blant annet «Castle» og «Firefly».

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.