Søndagstapas
0

Søndagstapas

jul 17 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår smakfulle søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trege og kjedelige søndagene med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe som faller i smak hos de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med nok en saftig trailer fra «Deus Ex: Human Revolution», før det blir både gamle og nye inspirasjoner fra «Resistance 3». Deretter får vi smake på våpnene i «Binary Domain», før med oss mulighetene i «Driver: San Francisco». Mot slutten blir det så nye krefter fra «Prototype 2», før vi får utviklerdagbøker fra både «Rage» og «Starhawk». Det hele avsluttes så med en nokså imponerende fan-film i ære for «S.T.A.L.K.E.R»-serien.

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Deus Ex: Human Revolution»

Kommende «Deus Ex: Human Revolution» har truffet hjem hos mange fans med sine intense trailere, en trend Eidos Montreal og Square Enix ikke ser ut til å stoppe med det første. Denne uken kom det nemlig enda en flott trailer til spillet. Traileren, som kan ses under, gir oss et lite innblikk i spillets intrikate handling.

 

«Deus Ex: Human Revolution» har slippdato 26 august 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resistance 3»

Insomniac Games har etablert seg som en av de mest effektive og kvalitetssikre utviklerne denne generasjonen. Det med hyppige utgivelser over to serier som, så langt, har blitt veldig godt mottatt. «Resistance 3» er neste tittel ut i kryssilden og Insomniac håper å ta med seg mange lekser fra deres tidligere bragder også her. Det er nettopp dette som blir videre utdypet i den siste utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken kan som vanlig ses under

 

«Resistance 3» har slippdato 7 september 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Binary Domain»

Med «Binary Domain» håper Sega og Toshihiro Nagoshi å appellere til både det vestlige og det østlige spillmarkedet. En stor del av denne planen går ut på å skape et sterkt tredjepersons-skytespill. Våpen vil alltid være en stor del av skytespill og det er nettopp dette Sega viser til i den siste traileren fra «Binary Domain». Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Binary Domain» har antydet slippdato februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Driver: San Francisco»

Ubisoft Reflections lover med «Driver: San Francisco» å ta «Driver»-serien tilbake til sine kjørefokuserte røtter. Fokuset vil derfor være på kjøreglede og bilfysikk, men det vil ikke si at åpenverden-elementene har gått helt i glemmeboka. Denne uken slapp de nemlig en videogjennomgang som forteller om noen av aktivitetene man kan bryne seg på i spillet. Videoen kan ses under.

 

«Driver: San Francisco» har slippdato 1 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac, Wii og Nintendo 3DS.

«Prototype 2»

Radical Entertainments «Prototype 2» skal ta oss tilbake til et virusinfisert Manhatten, riktignok i skoene på en ny karakter. Det er heller ikke karakteren som er det eneste nye her. Blant annet har Radical oppgradert mange av de kraftfulle ferdighetene spillerne har til rådighet i spillet. Det er også en av disse som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Prototype 2» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Rage»

Id Software vet hvordan man lager førstepersons-skytespill og Id Software vet hvordan man lager våpen til spill. Det burde derfor være liten tvil om at utviklerens kommende «Rage» har det som trengs på den fronten. Likevel vil gutta hos Id forsikre oss om at «Rage» vil ha et arsenal vi kan leke oss med. Det er nettopp dette de utforsker i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Rage» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Starhawk»

Lightbox Interactive og Sony Santa Monica Studios jobber for tiden med «Starhawk», den spirituelle oppfølgeren til «Warhawk» fra 2007. «Starhawk» skal være satt til et western-inspirert «science fiction»-univers og det er tydelige at utviklerne har lagt mange tankekrefter bak dette. Ihvertfall hvis vi skal tro den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Starhawk» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«S.T.A.L.K.E.R»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en såkalt fan-film basert på «S.T.A.L.K.E.R»-serien.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.