Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 09 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros, eller hva enn det måtte være, i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et par saftige trailere fra «Spider-Man: Edge of Time», før vi masser av nytt fra «Assassin’s Creed: Revelations». Deretter blir det fart og spenning i «Need for Speed: The Run», før vi tar kampen opp i «Dead or Alive 5». Så blir det et originalt zombie-eventyr fra «Amy», før vi får en tegnefilm fra «Gotham City Impostors». Videre blir det et blikk på konsekvenser i «Binary Domain», før vi får en ny gameplay-trailer fra «The Legend of Zelda: Skyward Sword». Mot slutten blir det så heftig action fra «Call of Duty: Modern Warfare 3», før det hele avsluttes med atmosfærisk kjøreglede og «Forza Motorsport 4».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Spider-Man: Edge of Time»

Beenox klarte, med fjorårets «Spider-Man: Shattered Dimensions», å snu den synkende trenden i spill basert på den nett-slyngende krabaten. Med kommende «Spider-Man: Edge of Time», som forøvrig slippes til uken, håper de å klatre enda høyere. Spillet deler igjen handlingen utover flere versjoner av «Spider-Man», men denne gangen er det kunne den klassiske «Amazing»-versjonen og den futuristiske «2099»-versjonen som er med. Spillet er nå, som tidligere nevnt, rett rundt hjørnet og denne uken slapp Beenox to nye trailere til spillet. Disse kan som vanlig ses under.

 

 

«Spider-Man: Edge of Time» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii og Nintendo (3)DS.

«Assassin’s Creed: Revelations»

Ubisofts «Assassin’s Creed»-serie har vært en av denne generasjonens største suksess-historier og forventningene er derfor ganske store til årets innlegg, nemlig «Assassin’s Creed: Revelations». Spillet skal visstnok snurpe sammen både Ezio og Altairs historier. Videre lover Ubisoft en rekke nye funksjonaliteter, som det såkalte «hook»-bladet og de nye bombe-systemet. «Assassin’s Creed: Revelations» er enda litt over en måned unna utgivelse, men det stopper ikke Ubisoft fra å åpne slusene for fullt. Denne uken slapp de nemlig hele tre nye videoer til spillet. Alle tre kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

«Assassin’s Creed: Revelations» har slippdato 15 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. PC-versjonen kommer noe senere.

«Need for Speed: The Run»

Electronic Arts og EA Black Box jobber for tiden med «Need for Speed: The Run». Det neste spillet i den langtgående «Need for Speed»-serien lover også å gå nye veier for serien. For det første er spillet bygget på DICE sin etterlengtede spillmotor, «Frostbite 2.0», og for det andre skal spillet være basert rundt en lineær handling. Handlingen følger uheldige Jack i et race fra San Francisco og helt til New York. På veien må han gjennom en rekke storbyer som; Las Vegas, Denver og Detroit. Det er heller ikke mangel på drama for stakkars Jack. Med både politi og gangstere i nakken lover det nemlig dårlig for Jack. Denne uken slapp Electronic Arts to flunkende ny trailer til spillet, hvorav en annonserer den kommende demoen til spillet. Trailerne kan ses under.

 

 

«Need for Speed: The Run» har slippdato 17 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo 3DS.

«Dead or Alive 5»

Team Ninja annonserte nylig det neste spillet i den høyt elskede «Dead or Alive»-serien. Lite er sålangt kjent om «Dead or Alive 5» og vi må nok smøre oss med en god del tålmodighet. Det vi derimot vet er at Team Ninja tror de kan bringe serien videre med enda større og mer dynamiske brett. Likevel er mange skeptiske til at Team Ninja kan overgå forgjengeren nå som seriens skaper, Tomonobu Itagaki, ikke lenger er bak spakene. Denne uken slapp de ut en utvidet versjon av spillets debut-kamp mellom fan-favorittene Hayate og Ryu Hayabusa og den kan muligens berolige noen av den mer bekymrede fansen. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Dead or Alive 5» har antydet slippdat en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Amy»

Vector Cells kommende nedlastbare tittel, «Amy», har skapt mange overskrifter. For selv om spillet er basert på en sjanger som er uhyre populær om dagen, nemlig Zombiespill, har utviklerne gått for et ganske så originalt konsept. Spillet følger kvinnen Lana som prøver å redde den autistiske jenten, Amy, fra den forferdelige zombie-apokalypsen. Det som gjør situasjonen spesiell er at Lana selv har blitt infisert av Zombie-viruset og hele tiden må balansere sin egen sykdom for å best komme seg ut av kinkige situasjoner. Denne uken slapp Vector Cells også en gjennomgangs-video som forklarer hva Lana kan gjøre for å kontrollere viruset. Videoen kan ses under.

 

«Amy» har foreløpig ingen slippdato og er kun annonsert til Playstation 3. Utviklerne håper riktignok å få sluppet spillet på både Xbox 360 og PC.

«Gotham City Imposters»

Monolith Productions, kjent for blant annet «F.E.A.R.»-serien, jobber for tiden med den nedlastbare tittelen «Gotham City Impostors». Spillet, som først startet som en vits blant utviklerne, skal la spillere kle seg ut som enten «Batman» eller «The Joker» og kjempe mot hverandre. Det hele skjer i fra en førstepersons synsvinkel og alt av våpen vil være godtatt. Spillet vil også spille mye på humorstrengene og vi kan forvente oss mange overdrevne karakterer. Denne uken slapp Monolith Productions ut en liten animert kort-film som gir oss en innsikt i livet til karakterene i «Gotham City Impostors». Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Gotham City Impostors» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Binary Domain»

Det kan kanskje virke som «Yakuza»-skaperen Toshihiro Nagoshi har solgt sin sjel når han nå skal gi ut et tredjepersons skytespill. Det er riktignok bare på overflaten. For Toshihiro Nagoshi har nemlig store ambisjoner for det kommende «Binary Domain». Temaet han har valgt for spillet er nemlig menneskelig drama, noe som går igjen i både spillets handling og gameplay. For mens handlingen tar opp menneskets krig mot sin egen menneskelighet, vil spillets gameplay ta opp det mer personlige dramaet mellom deg og din soldat-tropp. Det er også hvordan du som spiller har en innvirkning på dine med-soldaters aksjoner, som er i fokus i den siste videoen fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«Binary Domain» har antydet slippdato februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«The Legend of Zelda: Skyward Sword»

Nintendos «The Legend of Zelda»-serie har lenge vært regnet som en av spillverdenens kongelige serier. Det er derfor, ikke uventet, skyhøye forventninger til det kommende «The Legend of Zelda: Skyward Sword». Spillet markerer også første gang Link og resten av gjengen blir gitt ut på Nintendos flagskip-konsoll, Wii, siden porten av «The Legend of Zelda: Twilight Princess» i 2006. Det etterlengtede spillet er bare litt over en måned fra utgivelse og denne uken slapp Nintendo en ny gameplay-trailer til spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«The Legend of Zelda: Skyward Sword» har slippdato 18 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Nintendo Wii.

«Call of Duty: Modern Warfare 3»

Det finnes nok liten tvil om at «Call of Duty: Modern Warfare 3» kommer til å bli en megasuksess. Spillets forgjengere, «Call of Duty: Modern Warfare 2» og «Call of Duty: Black Ops», slo jo begge to en rekke rekorder da det ble lansert og «Call of Duty: Black Ops» regnes i dag for å være den største lanseringen av et underholdnings-produkt noen sinne og regnes for å være historiens mest solgte spill. «Call of Duty»-serien har med andre ord gjort stor butikk ut av heseblesende action både over nett og for enspillere. «Call of Duty: Modern Warfare 3» lover også å ta det hele til et helt nytt nivå. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«Call of Duty: Modern Warfare 3» har slippdato 8 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Egne versjoner til Wii og Nintendo DS er også under utvikling.

«Forza Motorsport 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en atmosfærisk og flott liten reklamevideo til det kommende «Forza Motorsport 4».

 

«Forza Motorsport 4» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer eksklusivt Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.