Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 30 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros, eller hva enn det måtte være, i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et par detaljrike blikk på «Kingdoms of Amalur: Reckoning», før vi får masser av videosnacks fra «Inversion». Deretter blir det siste nytt fra «Saints Row: The Third», før vi får en ny smakebit på «Cabela’s Survival: Shadows of Katmai». Så går turen til det unike MMO-spillet «Otherland», før vi får mer fra «Call of Duty: Modern Warfare 3». Mot slutten blir det gjensyn med «The Legend of Zelda: Skyward Sword», før det hele avsluttes med «Gotham City Impostors».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

Det er ingen hemmelighet at «Kingdoms of Amalur: Reckoning» er en av mine personlige favoritter for 2012. Big Huge Games og 38 Studios har lovet et episk rollespill med et nytt fokus på actionfokuserte kampsystemer og spillbarhet. Det er heller ingen lettvektere som står bak spillet. Der finner vi nemlig store navn som Todd McFarlane, R.A. Salvatore og Ken Rolston. Spillet er forventet på starten av det kommende året og denne uken slapp Big Huge Games og 38 Studios to nye videoer til spillet. Disse kan som vanlig ses under.

 

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Inversion»

Saber Interactive står blant annet bak den overlags-baserte grafikk-teknologien i det kommende «Halo: Combat Evolved Anniversary», men de jobber også med en egen tittel, nemlig «Inversion». Spillet er et tredjepersons skytespill som, bokstavelig talt, lover å sette sjangeren på hodet. Dette er selvfølgelig et ordspill på tittelens tyngdekraft-kontroll, som lar designerne lage originale scenarioer og som lar spillerne bruke tyngdekraften som et offensivt verktøy. Spillet er enda en stund unna utgivelse, men det stopper ikke Saber Interactive fra å dele rikelig med videoer til spillet. Denne uken ble det nemlig sluppet hele tre stykker. Disse videoene kan selvfølgelig ses under.

 

 

 

«Inversion» har slippdato 10 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Saints Row: The Third»

Volition Inc sin «Saints Row»-serie har lenge vært regnet som en mer useriøs versjon av Rockstar Norths «Grand Theft Auto»-serie. For mens «Grand Theft Auto» har blitt mer og mer seriøs over årene, har «Saints Row» bare blitt sykere og sykere. «Saints Row: The Third» lover også å ta det hele enda et hakk oppover den «gale» rangstigen. For å promotere spillets høstlansering har Volition og THQ også lovet en smakebit på spillets karakter-skaper, kalt «Initiation Station». Demoen er forventet på Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av neste uke og lover også å bringe et sosialt element til folk som ikke kan vente på spillets lansering. For å opplyse om demoen og alle dens funksjoner har Volition også sluppet en trailer til «Initiation Station». Traileren, de siste episodene av «Cherished Memories»-videoene kan ses under.

 

 

 

«Saints Row: The Third» har slippdato 18 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Cabela’s Survival: Shadows of Katmai»

Den amerikanske utendørs-spesialisten Cabela’s har gjennom de siste årene gitt ut en rekke spilltitler. Disse har riktignok, for det meste, omhandlet jakt og har derfor vært rettet mot en veldig spesifikk gruppe spillere. Derimot har jeg vanskeligheter for å ikke være optimistisk for deres kommende «Cabela’s Survival: Shadows of Katmai». For mens jeg selv ikke har noe særlig til overs for å drepe uskyldige dyr som sport, ser jeg absolutt appellen i å emulere en vaske-ekte overlevelses-følelse. Det skader heller ikke at spillet tydelig har tatt inspirasjon fra Sonys storslåtte «Uncharted»-serie. Se den siste traileren til spillet under.

 

«Cabela’s Survival: Shadows of Katmai» har antydet slippdato fjerde kvartal 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Otherland»

RealU imponerte stort da de, tidligere i år, debuterte den første traileren til deres kommende MMO-spill «Otherland». Spillet, som forøvrig er basert på Tad Williams annerkjente bokserie med samme navn, lover nemlig en veldig annerledes MMO-opplevelse. Det hele er faktisk så annerledes at jeg har vanskeligheter for å fatte helt hvordan det hele vil fungere. Likevel har spillet vekket en interesse hos meg. Det hjelper også en god del at RealU nå har starter en utviklerdagbok hvor de selv forklarer utviklingsprosessen og hva som ligger bak spillets unike design. Se den første utviklerdagboken under.

 

«Otherland» har foreløpig ingen antydet slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Call of Duty: Modern Warfare 3»

Activisions «Call of Duty»-serie har de siste årene blitt denne generasjonens største salgs-suksess og forventningene er derfor rimelig store for det kommende «Call of Duty: Modern Warfare 3». Utviklerne bak spillet, Infinity Ward, har denne gangen fått hjelp av både veteranene hos Raven Software og nykommer-selskapet Sledgehammer Games. Spillseriens suksess kan i stor del tilregnes spillenes flerspillerdeler. Det er også flerspillerdelen som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«Call of Duty: Modern Warfare 3» har slippdato 8 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo DS.

«The Legend of Zelda: Skyward Sword»

Nintendo er kjent for å lage store titler som appeller på tvers av både sjangere og alders-avgrensinger. «The Legend of Zelda» er helt klart en av disse titlene og det er nok ikke få som lengter etter å endelig ta Link ut på nye eventyr i «The Legend of Zelda: Skyward Sword». Den amerikanske nettsiden Gametrailers.com debuterte denne uken en splitter ny trailer til spillet. Traileren som endelig gir oss et skikkelig innblikk i spillets store handling og cinematiske-effekt kan selvfølgelig ses under.

 

«The Legend of Zelda: Skyward Sword» har slippdato 18 november 2011. Spillet kommer eksklusivt til Wii.

«Gotham City: Impostors»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en liten smakebit på Monolith Productions nedlastbare-tittel «Gotham City Impostors». Se videoen under.

 

«Gotham City Imposters» har antydet slippdato første kvartal 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.