Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 13 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med nok et blikk bak scenen til «Bioshock Infinite», før vi får flere eksotiske lokasjoner fra «SSX». Deretter blir det masser av syk morro med «Saints Row: The Third», før vi får et gjensyn med Ezio og «Assassin’s Creed: Revelations». Så går turen over til Spider-Man i «Amazing Spider-Man», før det blir Kevin Butler i storform. Det hele avsluttes så med en utrolig film basert på både «Halo» og «Lego», nemlig «Battle of the Bricks».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Bioshock Infinite»

«Bioshock» fra 2007 var for mange et av denne generasjonens aller største spillopplevelser. Ken Levine og resten av gjengen fra Irrational Games jobber nå med en vaske-ekte oppfølger i form av «Bioshock Infinite» og forventningene er derfor skyhøye. Spillet vil introdusere oss til en ny by og mange nye karakterer og det er spesielt karakterene de har fokusert på denne gangen. Utviklerne har jobbet tett sammen med stemmeskuespillerne Troy Baker og Courtnee Draper og denne uken fortsetter de videoserien som skal gi oss et innblikk i den dynamiske opptaks-prosessen. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Bioshock Infinite» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«SSX»

De siste årene har det vært mangelfullt med spill basert på snøbrett-kjøring. Da passer det jo bra at EA Canada endelig gjør sin retur med «SSX»-serien i form av neste års «SSX», tidligere kjent som «SSX: Deadly Descents». Spillet lover å fortsette seriens høytflygende og raske spillbarhet, samtidig som det vil introdusere nye utfordringer for både fans og nykommere. De siste ukene har vi fått et innblikk i noen av spillets fjell og baner. Det er også noe vi fortsetter med denne uken, med siste del i videoserien, «Massive World». Videoen kan som vanlig ses under.

 

«SSX» har slippdato antydet slippdato februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Saints Row: The Third»

Med «Saints Row: The Third» lover utviklerne hos Volition, Inc. å fortsette seriens uhøytidelige tradisjoner, vi snakker selvfølgelig om spillenes overdrevne action og nærmest syke humor. Overdreven action og syk humor blir det også masse av denne uken, mens vi teller ned de siste dagene til spillets utgivelse. Denne uken har vi nemlig fått både musikkvideo og flere minne-sekvenser fra spillet, som alle kan ses under. For de spesielt interesserte kan man også sjekke ut en episode av «Professor Genki’s Super Ethical Reality Climax» helt nederst. Vær advart den siste videoen er ganske sprø.

 

 

 

 

«Saint’s Row: The Third» har slippdato 15 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Assassin’s Creed: Revelations»

Ubisoft har sagt at «Assassin’s Creed: Revelations» skal være den endelige avslutningen på Ezio og Altairs historier og fans av serien gleder seg naturligvis mye til å få fingrene fatt i spillet. «Assassin’s Creed: Revelations» slippes om få dager og mens vi allerede har hatt lanserings-traileren her på siden tidligere i uken, har ikke det stoppet Ubisoft fra å slippe nok en inspirerende trailer til spillet. Traileren kan ses under

 

«Assassin’s Creed: Revelations» har slippdato 15 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-versjon vil komme noe senere.

«Amazing Spider-Man»

Den Canadiske utvikleren Beenox slapp i forrige måned ut «Spider-Man: Edge of Time», likevel er utvikleren allerede i full sving på sitt neste spill. Til sommeren kommer nemlig Columbia Pictures ut med «Amazing Spider-Man» og Beenox er selvfølgelig valgt til å utvikle spillet basert på filmen. Spillet har riktignok vært under utvikling i over et år, men helt hvordan tittelen vil fungere er usikkert. Denne uken fikk vi i det minste aller første smakebit på spillets konsept-kunst. Se bildene under.

 

«Amazing Spider-Man» har antydet slippdato sommeren 2012. Ingen plattformer er så langt annonsert.

Kevin Butler – Hall of Play

Etter sin lange pause i sommer, er alles «VP of Everything» endelig tilbake i full sving. De siste ukene har nemlig Sony gitt ut en rekke Kevin Butler videoer hvor han hedrer diverse Playstation-brukere. Om du også vil få en Kevin Butler video laget om deg selv kan du dele et eget spillminne gjennom Playstation sin Facebook side her. Uansett er det verdt å ta en titt på noen av videoene som så langt har kommet ut. Under kan du se min favoritt fra uken som nå snart er over.

 

Battle Of The Brick – Halo inspired lego stop motion video.

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en imponerende film av Alex Kobbs også kjent som «Koobers». Filmen er en 27 minutter lang «Halo»-inspirert film laget med Lego-klosser og figurer.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.